שיפודי פרגיות בטריאקי ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שיפודי פרגיות בטריאקי ודבש

שיפודי פרגיות בטריאקי ודבש

שיפודי פרגיות בטריאקי ודבש,  אני עושה כאילו על האש בבית רק בלי הגחלים וכל היציאה מהבית. ומה שהכי יפה בפרגיות שהן צריכות זמן קצר בתנור והן מוכנות, אז אפילו להכין מראש אין צורך 15 דקות וזה על השולחן. נכון שהחיים קלים ?

מרכיבים:

800 ג’ פרגיות לשיפודים
כף טריאקי
2 כפות דבש
כף פפריקה
כף רוטב צ’ילי מתוק
6 כפות שמן זית

הכנות:

1. לתבל את הפרגיות להשרות כחצי שעה לשפד על השיפודים, חום בינוני גבוה 200 מעלות כ 15 דקות.

24941 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

הי ניקי האלופה,

האם אפשר לעשות את המתכון הזה גם ללא השיפודים? פשוט לחתוך ולהניח בתבנית?

תודה…

נועה

שם*

הי ניקי,
רציתי לשאול האם לשים את השיפודים על מצב חום רגיל של התנור או שעדיף לכוון על תוכנית של מצב “גריל” שגם קיימת..
ובנוסף אם אני עושה חזה עוף בנוסף לפרגיות האם מספיק רבע שעה לחזה עוף כמו הפרגית או צריך יותר?
תודה ראש על התשובות ועל המתכונים הנפלאים של האתר!!!

איילת

הי ניקי!
יש לי 2 שאלות:
1. 15 דק’ בתנור מספיקות כדי לחמם עוף? זה לא מעט מדי?
2. אם אני מכינה את זה ושמה בינתיים במקרר ואח”כ מחממת על הפלטה לקראת שבת זה עדיין יהיה בסדר או שזה מאבד את העניין לדעתך??
תודה מראש על התשובות!

ריטה

אפשר מחזה הודו/עוף?

קארין

היי ניקי,
אפשר להשרות יותר מחצי שעה?
בנוסף- צריך להפוך את השיפודים בתנור או שאין צורך ?
תודה!

קטשופיתה

הי.
אפשר להכין את השיפודים גם מבשר הודו (נקבה)?

תודה

גאולה

שלום,אין לי טאריקי,מה זה -תבלין?ומה אפשר לשם במקום כזה?תודה