יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

קבב מתכון מעולה למנגל

27 אפריל 2014
(Visited 84,551 times, 23 visits today)
קבב מתכון מעולה למנגל

קבב מתכון מעולה למנגל

יום העצמאות מתקרב ואיך אפשר בלי מתכון טוב לקבב ? תקנו בשר טוב, אפשר לבקש בלי בשרים קפואים ? תקנו בשר טרי אצל הקצב ותכינו קבבים ביתיים מאוד טעימים. קלי קלות הכנה והתוצאה נהדרת.

18 קבבים

מרכיבים:

500 ג' בשר טחון צלעות טרי
בצל בינוני מגורד
2 כפות שמן
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית א. סודה לשתייה
קורט קינמון
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ללוש היטב, ליצור קבבים לתת להם לנוח בקירור כחצי שעה.

הוגש עם טחינה ורוטב עגבניות.

קבב מתכון מעולה למנגלקבב מתכון מעולה למנגלקבב מתכון מעולה למנגל

גולשים מכינים וממליצים:

שגיא : "רציתי לעדכן שחברה שלי הגדירה את הקבבים מהמתכון כקבבים הטובים שהיא אכלה בחייה.
עוד מתכון מוצלח שלך."

קפוצ'ינו : "חזרתי לעדכן שיצא מעולה !!!
נחטף ממש."

רבקי : "זה הקבב הכי טעים אי פעם שאכלתי זה כבר פעם חמישית שאני מכינה אותו וכל מי שטעם ביקש ממני את המתכון!!!! מדהים"

הרשם
עדכן
294 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי היקרה
רוצה להכין את הקבובנים האלופים האלה…
מה את ממליצה להכין ביחד עם זה?
לא רוצה לחם….
תודה מראש

ואו ניקי איזה מתכון,!!! אפילו הילדים טרפו
את אושר

הי ניקי,
קצצתי בצלוטיגנתי לקבב אפוי אבל רוצה להכין את המתכון הזה על האש.
אםשר לההוסיף את הבצל המטוגן במקום המגורד?

ניקי המדהימה!
תודה ענקית על המתכונים המעולים שלך
פעם ראשונה שהתעסקתי עם בשר
קיבלתי בשר מספר שלוש ולא ידעתי מה לעשות איתו
עשיתי את הקבבים האלו והם יצאו פשוט מעולים!!!!
גם השניצלים שלך בתנור מדהימים! הילדים מתלקקים

היי ניקי,
קניתי היום בשר טחון טרי.
1)יכולה להשאיר במקרר עד לעל האש מחר בערב?
2)יכולה להכין את הקציצות כבר מהיום ולשמור במקרר?
תודה מראש

היי ניקי חייבת להגיד לך שהקבב יצא פשוט טעים ברמות…תודה♥️

תודה