סלט כרובית מעולה כמו במסעדות
לפני הרבה שנים אכלתי את הסלט הזה במסעדה והתאהבתי אני לא היחידה אנשים ביקשו את הכרובית הזאת כל הזמן.
אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית וזה כל הקסם במתכון הזה. כשחזרתי הבייתה הייתי נחושה להכין את זה בבית ומאז אני לא מפסיקה להכין את זה בסך הכל כרובית קצת ירק ויש סלט נהדר.
בהתחלה לא הייתי מכינה מספיק למדתי בהמשך עדיף מראש להשתמש בכרובית גדולה תגישו עם טחינה טובה סלט ירקות ותלקקו ת'אצבעות מילה שלי.
אפשר לאכול חמים, בטמ"פ החדר גם קר הולך, בתוך פיתה עם טחינה וירקות תאמינו לי לא צריך יותר כלום.
מרכיבים:
כרובית גדולה
2 כפיות שום כתוש
צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
כף חומץ
הכנות:
1. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח מים עם כפית מלח להוסיף כף חומץ ואת פרחי הכרובית, לבשל 5 – 6 דקות ולסנן.
2. לטגן את פרחי הכרובית בשמן חצי עמוק עד שהם זהובים מכל הכיוונים ולהוציא לנייר סופג.
3. לערבב עם השום, מלח והפטרוזיליה.
כדאי לדעת ש…
ניתן להגיש קר או בטמ"פ החדר, אפשר להכין יומיים מראש, אני יודעת שיש מתכון נהדר לכרובית אפויה באתר, תנסו את המתכון הזה הוא נפלא. אפשר להשתמש בכרובית קפואה, אם מפשירים אין צורך לבשל מראש.
תהנו.
גולשים מכינים וממליצים:
יפית : "מעולה, לא הספיק להגיע לשולחן , תודה"
אורית : "קניתי שקית כרובית של סנפרוסט (ידעתי שבערב חג לא יהיה לי זמן להתעסק עם כרובית טרייה) ויצא סוףףףף !!! תודה רבה ניקי על עוד מתכון נפלא, אפשר להגיד שרוב האוכל על שולחן לליל הסדר היו שלך – רב תודות ותמשיכי לפנק אותנו בכישורי המטבח שלך !!!"