יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות סלטים סלטים קרים

סלט כרוב ואיטריות

23 יוני 2012
(Visited 9,285 times, 1 visits today)
סלט כרוב ואיטריות

סלט כרוב ואיטריות

זה נראה סלט כל כך פשוט והוא תוספת נהדרת לארוחה ב 5 דקות עבודה…

מרכיבים:

כרוב קצוץ (שימלא 3/4 קערה בינונית)
כוס איטריות דקיקות
3 כוסות מים
כף שמן זית

הרוטב:
6 כפות שמן זית
2 כפיות דבש
כפית חרדל
כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מטבוחה חצילים

    אם יש משהו שאני אוהבת זה חצילים וסלט חצילים זה אליפות! שילבתי מטבוחה וחצילים ביחד ויצא ללקק ת’אצבעות פשוט נפלא. תדמיינו את את חלת השבת עם המטבוחה הזאת וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
    מחפשים מעדן שמשתלב נהדר בארוחה ? לכו על המטבוחה חצילים, אתם לא תפסיקו להכין…

  • רוטב ברביקיו בייתי

    רוטב נהדר לתיבול בשר, אני יודעת שאפשר לקנות וזה מיותר לקח לי דקה להכין לערבב ולשים בצנצנת זה כל הסיפור.
    פצצה של טעמים שמשדרגת כל מנת בשר בדיוק מתאים ליום העצמאות.
    אצלי הוא מככב המון בארוחות הצהריים עם חזה עוף, כנפיים. בלי חומרים משמרים והרבה טעם טוב.

     

הכנות:

1. לצקת למחבת 4 -5 כפות שמן להוסיף את האיטריות לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים להרתיח דקה לסנן לשטוף במים ולערבב עם שמן זית.

2. לערבב את האיטריות עם הכרוב, לערבב את מצרכי הרוטב ולתבל את הסלט.

הערות: מומלץ להכין כשעה לפני ההגשה

טיפ קל: להשתמש בכרוב קצוץ קנוי

גולשים מכינים וממליצים:

דבש : “חזרתי לעדכן- אליפוווות!!! פשוט מושלם! האיטריות נותנות כזה גיוון שזה גאוני:)”

הרשם
עדכן
74 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

לצערי הסלט היה טפל עם מרקם שמנוני. ניסיתי לשפר עם לימון אך המרקם נשאר. לא מוצלח

ניקי שלום
אפשר להשתמש באטריות דקות ולא דקיקות?
האם משנה משהו מבחינת ההכנה?
תודה רבה

ניקי שלום – כרגיל נהדרת, מה הרצועות הכתומות שמבצבצות בסלט כרוב שבתמונה???? לא רואה במתכון מוצרים כתומים:)

סלט הכרוב הלבן – נהדר (כמו כל המתכונים…)

הצעה לטוויסט בסגנון סיני:
להשתמש בשמן בוטנים עם טיגון האיטריות או בלי איטריות
(עדיף עם) , ולהוסיף שברי בוטנים קלויים…

שלום הכנתי ויצא ממש טעים. תודה רבה
האם זה טעים גם כמה שעות לפני הארוחה? ולא רק שעה?
האם שומשום קלוי ישדרג?

היי ניקי מה שלומך ? יש לי פסטה שאני יכנתי האם זה בסדר לסלט?

בוקר אור!
איך אפשר להגיע ישר למתכונים חדשים ? תודה!