


סלט כרוב ואיטריות
זה נראה סלט כל כך פשוט והוא תוספת נהדרת לארוחה ב 5 דקות עבודה…
מרכיבים:
כרוב קצוץ (שימלא 3/4 קערה בינונית)
כוס איטריות דקיקות
3 כוסות מים
כף שמן זית
הרוטב:
6 כפות שמן זית
2 כפיות דבש
כפית חרדל
כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לצקת למחבת 4 -5 כפות שמן להוסיף את האיטריות לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים להרתיח דקה לסנן לשטוף במים ולערבב עם שמן זית.
2. לערבב את האיטריות עם הכרוב, לערבב את מצרכי הרוטב ולתבל את הסלט.
הערות: מומלץ להכין כשעה לפני ההגשה
טיפ קל: להשתמש בכרוב קצוץ קנוי
24805 צפיות 7 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
דבש : “חזרתי לעדכן- אליפוווות!!! פשוט מושלם! האיטריות נותנות כזה גיוון שזה גאוני:)”
לצערי הסלט היה טפל עם מרקם שמנוני. ניסיתי לשפר עם לימון אך המרקם נשאר. לא מוצלח
ניקי שלום
אפשר להשתמש באטריות דקות ולא דקיקות?
האם משנה משהו מבחינת ההכנה?
תודה רבה
ניקי שלום – כרגיל נהדרת, מה הרצועות הכתומות שמבצבצות בסלט כרוב שבתמונה???? לא רואה במתכון מוצרים כתומים:)