סלט גרגירי חומוס
אוהבים חומוס ? זה המתכון בשבילכם, זה אחד מהסלטים שחובה על שולחן השבת אני אוהבת את המרקם של החומוס הכדורים שמתפרקים בכל ביס, הפריכות של הבצל והמתקתקות של הבצל וכמובן עשבי תיבול.
ממליצה לאסוף הכל ביחד על הכף ולתת ביס, הכמון נותן הרגשה של מסעדה מזרחית נגיעות של שמן זית וזה הסלט המושלם לארוחה, ממליצה להחזיק בהקפאה גרגירי ופחות מ 10 דקות הסלט הנפלא הזה מוכן.
3 מנות
מרכיבים:
כוס חומוס שעבר השרייה של 12 שעות / חומוס קפוא 2 כוסות
בצל חצוי ופרוס דק
פלפל אדום גדול חתוך לקוביות / שושקה גדול חתוך לטבעות
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
3 – 4 כפות שמן זית
כפית וקצת יותר כמון
חצי כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים לבשל את גרגרי החומוס עם חצי כפית א. סודה לשתייה עד שהם רכים כשעה ולצנן.
2. להוסיף את שאר המצרכים לתבל ולהגיש.