מטבוחה עם כרובית
טעים טעים זה צירוף מושלם של שני דברים טובים בפני עצמם שביחד יוצרים סלט נהדר. זה מתחסל כל כך מהר עדיף מראש להכין כמות גדולה.
4 – 5 מנות
מרכיבים:
קילו עגבניות אדומות
3 שיני שום קצוצות
פלפל חריף
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך
כרובית קטנה
הכנות:
1. לסמן איקס על כל עגבנייה לבשל במים רותחים כ 5 דקות, לסנן ולקלף.
2. לקצוץ את העגבניות, לשים כ 7 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הפלפל והשום לטיגון של דקה. להוסיף את העגבניות ולתבל, להנמיך את האש ולבשל כ 30 מידי פעם לערבב. לבשל עד שעל העגבניות רכות וחייבים לטעום כי זה כל כך טעים…
3. לפרק את הכרובית לפרחים קטנים, לבשל אותם כ 5 דקות ולסנן.
4. לסדר את הפרחים בתבנית לפזר מלח ושמן זית, לאפות על 180 מעלות עד שמזהיב כ 40 דקות.
5. אם הפרחים גדולים רצוי לחתוך, לערבב עם המטבוחה.