סלט קלוי למנגל
תענוג הסלטים האלה, נכון שלירקות קלויים יש טעם נהדר ? הסלט הזה מפנק צבעוני וכל כך מתאים לעל האש, בעצם הוא מתאים לכל ארוחה.
מסוג הסלטים שמשנשים מהם כל הזמן אז פשוט תכינו יותר.
מרכיבים:
5 פלפלים אדומים – צהובים
20 עגבניות שרי
3 כפות חומץ
2 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון
מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחצות את הפלפלים ולרוקן את הגרעינים, לרפד תבנית עם נייר אפייה ולאפות כ 30 דקות או עד שהפלפלים מתקמטים ומשחירים קצת. להשאיר בתנור עוד כשעה אפילו יותר ולקלף.
3. לחצות את העגבניות שרי לסדר בתבנית להזליף שמן זית ומלח גס.
4. להכניס ל 30 דקות לתנור שחומם ל 220 מעלות. העגבניות מתקמטות מעט משחירות.
5. את הפלפלים לחתוך לרצועות דקות ולערבב עם כל המצרכים כולל העגבניות, מומלץ להכין כמה שעות מראש.