יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

יום העצמאות סדנאות סלטים סלטים קרים

סלט כרוב

24 אפריל 2017
(Visited 36,224 times, 14 visits today)
סלט כרוב

סלט כרוב

קל וטעים מתאים לכל ארוחה. יש כאן אחלה רוטב שרק עושה חשק לחסל את הסלט, קל פשוט וטעים.

3 מנות

מרכיבים:

800 ג’ כרוב קצוץ
2 גזרים גדולים מגורדים
כף גדושה סוכר חום בהיר
2 כפות רוטב סויה
4 כפות שמן קנולה
2 כפות סילאן
מיץ מחצי לימון

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • מטבוחה חצילים

    אם יש משהו שאני אוהבת זה חצילים וסלט חצילים זה אליפות! שילבתי מטבוחה וחצילים ביחד ויצא ללקק ת’אצבעות פשוט נפלא. תדמיינו את את חלת השבת עם המטבוחה הזאת וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש.
    מחפשים מעדן שמשתלב נהדר בארוחה ? לכו על המטבוחה חצילים, אתם לא תפסיקו להכין…

  • רוטב ברביקיו בייתי

    רוטב נהדר לתיבול בשר, אני יודעת שאפשר לקנות וזה מיותר לקח לי דקה להכין לערבב ולשים בצנצנת זה כל הסיפור.
    פצצה של טעמים שמשדרגת כל מנת בשר בדיוק מתאים ליום העצמאות.
    אצלי הוא מככב המון בארוחות הצהריים עם חזה עוף, כנפיים. בלי חומרים משמרים והרבה טעם טוב.

     

הכנות:

1.  לשים את כל המצרכים במחבת לדקה תוך כדי בחישה, להעביר לסלט ולערבב טוב. מומלץ להכין כשעתיים קודם.

סלט כרובסלט כרובסלט כרוב

הרשם
עדכן
56 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי
שאלתי אתמול אם יש אפשרות להכין עם כרוב סגול
ומשום מה אני לא רואה תשובה
אני בטוחה שענית לי…
תודה רבה

הי ניקי
אפשרי לעשות בכרוב סגול?
והאם לקרר את הרוטב לפני ששופכת על הכרוב?
אין עלייך!

היי ניקי, האם אפשר להכין רוטב כמה שעות מראש? ושעתיים לפני לשפוך על הכרוב?

חייב לשים את הרוטב במחמבת אי אפשר פשוט לערבב

הי ניקי, כשאת כותבת לשים את כל הרכיבים במחבת הכוונה לרכיבים של הרוטב או כולל הכרוב והגזר?

היי רוצה להכין לשבת (ערב שישי) מתי כדי להכין את זה?

היי, אפשר גם סוכר לבן במקום חום? או יותר סילאן לחילופין? תודה