רוטב ברביקיו בייתי
רוטב נהדר לתיבול בשר, אני יודעת שאפשר לקנות וזה מיותר לקח לי דקה להכין לערבב ולשים בצנצנת זה כל הסיפור.
פצצה של טעמים שמשדרגת כל מנת בשר בדיוק מתאים ליום העצמאות.
אצלי הוא מככב המון בארוחות הצהריים עם חזה עוף, כנפיים. בלי חומרים משמרים והרבה טעם טוב.
מרכיבים:
2 כפות גדושות קטשופ
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפיות חומץ בלסמי
2 כפות רוטב סויה
קצת פחות משתי כפיות חרדל
2 כפות גדושות סילאן
הכנות:
*1. בקערית לערבב את כל המצרכים עד שהכל חלק ואחיד.
הכמות מספיקה ל 500 ג' חזה עוף / פרגיות , כנפיים קילו, אפשר להכין יומיים מראש את הרוטב ולשמור במקרר.
חסרים לכם מצרכים ? הנה מבחר מרינדות, מומלץ להשרות את העוף כחצי שעה לפני שמכינים.