מאכלים לשישי בערב
ההתלבטות הזאת כל פעם מחדש מה להכין. עוברים על מאות מתכונים בדרך מתבלבלים אולי אפילו הולכים לאיבוד. אז איך מחליטים מה לבשל לסוף השבוע ? אולי לוותר וללכת לאמא ?
התפריט כאן נועד לפתור את הבעיה או לפחות לעזור ולצמצם קצת את האפשרויות שיהיה לכם יותר קל לבחור.
אני מניחה שמנה אחת או שתיים (אולי יותר) כן תמצאו וחצי מהעבודה נעשתה. בהצלחה למבשלים ותבואו לספר מה הכנתם.
הכנות:
עוף עם אורז וגזר בסיר – מתחסל בדקות ספורות
הדבר הכי יפה שכל הטעמים מתמזגים להם יחד אם כבר להכין אורז רק בצורה הזאת הכנפיים רכות מתפרקות ולא שכחתי להוסיף ירקות סיר מלא בכל טוב תכ'לס המתכון מתאים לאנשים עסוקים שצריכים לארגן אוכל טעים במהירות.
תחתיות ארטישוק בלימון ושום
אני אוהבת להכין אותן ברוטב חריף עם תפוחי אדמה זיתים ולימון תוספת מעולה לארוחה חמיצות מתיקות מרקמים שונים קצת שינוי מהאורז והתפוחי אדמה אפויים פשוט פשוט אבל מנצח כל פעם מחדש.קציצות דגים לשבת
אין בית שלא מכינים בו קציצות דגים ובדרך כלל משתמשים בטונה אבל הפעם הלכתי על בורי שזה דג נפלא בפני עצמו.סלט עגבניות שום ופלפל ירוק חריף
אין ארוחת שישי בלי הסלט הזה חובה ליד חלת השבת אני חושבת שזה הניגוב הראשון בשולחן לפני שמתחילים לאכול, אני כל כך אוהבת אותו שאני מכינה אותו גם באמצע השבוע והוא נשמר כ 3 ימים הוא אף פעם לא מגיע ל 3 ימים.סלט כרוב עם קריספי אטריות
אחד הסלטים הכי קלים ואהובים שיש כרוב, שומשום, אטריות, זה אחד הסלטים שחייבים לשמור במועדפים, הקראנץ של האטריות אמאל'ה אין דברים כאלה, עכשיו תגידו אטריות למרק בסלט איך בדיוק זה עובד ?עוגת שיש פרווה ב – 10 דקות הכנה
אוהבים עוגת וניל ? אבל לא סתם עוגת וניל אלא בתוספת קינמון במידה הנכונה התבלין הזה הוא קסם שדרוג נהדר לעוגה. יש כאן משחק של טעמים והעוגה פשוט טעימה רכה משגעת אני מכינה אותה כבר שנים ולא נס ליחה.