


לקחתי הפסקה די רצינית מתפריטים הייתי קצת עמוסה בפסח ולא יכולתי להתפנות לזה, גולשים פנו אליי וביקשו שאני אחזור להכין תפריטים אז יאללה מתחילים צריך לבשל לסוף השבוע נכון ?
הכנות:
אז מה אם הגיע הקיץ ? אני אוהבת להכין את המתכון הזה כל השנה, עוף עם ספגטי אפייה איטית כל הלילה, תתחילו לחשוב על הריחות. הספגטי מקבל את הטעמים של הבשר וזאת חגיגה טעימה לכל המשפחה. מתכון קליל לעצלנים הרי חם מידי בשביל לעבוד קשה נכון ?
אני ממשיכה לירקות אפויים בקוקי, כל הטעמים כל הנוזלים בשקית אחת. אני ממליצה להכין הרבה זה מתכון מהסוג שכיף לאכול. אצלי הוא רץ כ 10 שנים בבית בארוחות השונות ותאמינו או לו לא נמאס עדיין ממנו. מומלץ בחום.
זוכרים שכדאי להכין הרבה ?
אורז זאת תוספת די מתבקשת לארוחת שישי אבל איך נאמר, היא קצת משעממת נכון ? הילדים שלי בטוח יחלקו עליי, מבחינתם אין כמו אורז לבן. אורז עם זיתים יופי של תוספת ומתאימה לארוחת שישי. עכשיו עשיתי את הילדה שלי מאושרת, היא מאוד אוהבת זיתים בתבשילים.
הרגשתי שיש אהבה באוויר ולכן הוספתי את “קציצות של אהבה” זה השם שלהן והסיפור של הקציצות נמצא בקישור. אז למה קראתי להן קציצות של אהבה ? אני רק אומרת שהן טעימות מאוד.
תוך כדי סלט חצילים שאפילו מתאים לעל האש, תחשבו יום העצמאות או לפחות על חלת השבת הקרובה מה שיותר מתאים לכם. היה מתאים לי עכשיו לאכול מהסלט הזה עם לחם טוב.
במקרה יש לי איזה חלת כדורים רכה שמתאימה לשבת. לא צריך סכין פשוט לקרוע את החלה בכיף . לא להאמין כמה היא נעלמת מהר מהשולחן. אולי כדאי להכין 2 חלות.
אני מתחילה עם המתוקים וכמובן שהלכתי על בראוניז. רוצים טיפ ? תקפיאו זה נשמר מעולה, זמן ההפשרה קצר, אפשר אפילו לאכול חצי קפוא. טעים בטירוף.
מה אתם מעדיפים שוקולד או ריבה ? לא החלטתי מה אני אוהבת יותר לכן הלכתי על שתי האופציות הטעימות. עכשיו אפשר להנות כפליים.
שבת שלום אנשים
תגובות