סודות האירוח ראש השנה 2017

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סודות האירוח ראש השנה 2017

סודות האירוח ראש השנה 2017

אז יש לנו ארוחה מסודרת לראש השנה, אבל איך מתארגנים, איך יודעים מה להכין, איך מגיעים ליום האירוח שכמעט הכל מוכן ? בקיצור איך מכינים ארוחה לראש השנה בקלות ושיהיה מושלם ?


הכנות:

אני מתחילה עם המנות העיקריות:
אסאדו עם תפוחי אדמה – חלום של מתכון הבשר יוצא רך בטירוף. הכנתי כפול לפי שני קילו בשר.
פרגיות עם פירות יבשים – מתכון קל ביותר פרגיות ופירות יבשים שילוב נהדר.

מנה ראשונה:
קציצות דגים לשבת – קציצות רכות, רוטב נפלא, אין יותר טוב מזה.

תוספות:
אורז אפוי עם פטריות – מתכון קל הכנה מומלץ בחום, כולו אפוי.
שעועית ירוקה מוקפצת עם ירקות – 10 דקות הכנה זה כל הסיפור.
ירקות כתומים אפויים – קל פשוט טעים ואפשר לאכול בכיף.
כרובית מטוגנת – מטוגן אבל שווה ביותר.

סלטים:
סלט חצילים מעולה – זה סלט מהסוג שמתאהבים בו ולא מפסיקים להכין אותו.
סלט ירוק עם גרגירי רימון – פשוט קל צבעוני וטעים.
סלט קינואה – לא להאמין שקינואה יוצאת כל כך טעים.
סלט ירוק – סלט קלאסי שמתחסל במהירות.
פלפלים מוחמצים 
– זה שלי אני לא יכולה בלי.

שונות:
לחמניות דבש – שוות ביותר!
לביבות סלק ותפוחי אדמה
– מעולות!

5748 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קינוחים שהכנתי לכל ראש השנה:
פאי תפוחים – נפלא, הפאי הזה נהדר.
פאי עוגת דבש – הראשון שהתחסל בשולחן.
פנקוטה קשת בענן – מקסים מקסים הילדים חטפו את זה
מאפינס דבש שיש – טעים וקל.

עכשיו הגיע הזמן לפרט מתי מכינים כל דבר

שבוע קודם:
תורידו את הקינוחים תכינו אותם קודם כל, קינוחים עוברים נהדר ההקפאה ואפשר להכין שבוע מראש ואפילו שבוע וחצי. הפאי דבש והפנקוטה, מאפינס דבש שיש הוכנו כשבוע קודם והוקפאו נשמתי לרווחה מבחינתי זה החלק המסובך והוא מאחורי.

3 ימים קודם:
פאי תפוחים הוכן ונשמר במקרר, אפשר את התפוחים עצמם להכין יום קודם, רצוי מעט לחמם את הפאי לפני ההגשה. קציצות הדג הכנתי וטיגנתי והכנתי למקרר. רוטב יהיה מחר.

יומיים קודם:
סיימתי עם קציצות הדגים כולל הכל, האסאדו הוכן, פרגיות עם פירות יבשים, ירקות כתומים, סלט חצילים, הכל נכנס למקרר. שימו לב שרוב הדברים כבר מוכנים.

יום קודם:
פלפלים בלי לתבל. כרובית מטוגנת. לביבות סלק. לשמור הכל במקרר.

ביום ההגשה:
הכנתי את הבצק של הלחמניות באמצע הבוקר, בצהריים פלוס הלחמניות היו מוכנות, עטפתי בנייר כסף עד ההגשה. אם רוצים להוריד לחץ אפשר להכין כמה ימים קודם ולהקפיא.
את האוכל כדאי להוציא מהמקרר כשעתיים קודם עוד לפני שמכניסים לתנור.
את כל הסלטים הכנתי בלי לתבל כבר בקערות הגשה, רטבים הכנתי לחוד ושמרתי במקרר, לקראת ההגשה תיבלתי את כל הסלטים.
הגעתי לקינוחים, להוציא כשעתיים פלוס לפני ההגשה למקרר.
את האסאדו לחמם על האש כנ”ל לגבי הפרגיות בערך 40 דקות לפני ההגשה מומלץ להשאיר מכוסה עד ההגשה וזה נשמר חם.
קציצות דגים לכסות ולחמם על 180 מעלות, יחד עם הירקות הכתומים והסלט חצילים, בערך 30 דקות חימום. כדאי שעה לפני ההגשה ולהשאיר בתנור כבוי זה ישמור על החום של המאכלים.
לביבות לכסות ולהכניס לתנור יחד עם קציצות הדגים.
להכין את הסימנים כ 30 דקות לפני ההגשה, תפוח בדבש, תמרים, רימון.
התמונה העליונה מתכון כאן

אני מזכירה לכם את העוגת דבש היא מעולה


תגובות

  הרשם  
עדכן