המרות מידות ומשקלים לאפייה ובישול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

זה בדיוק הדף שצריך להחזיק צמוד כשאופים, פתאום נתקעים לא יודעים מידה מסוימת אתם בלחץ מה עושים ? למצב הזה הדף הזה נועד לגזור ולשמור.

הכנות:

כוס קמח רגיל / תופח = 140 ג’
כף קמח = 10 ג’
500 ג’ קמח = 3 וחצי כוסות + כף נוספת
קילו קמח = 7כוסות + 2 כפות נוספות
כוס סוכר = 200 ג’
כוס קמח מצה = 160 ג’
חצי כוס קמח מצה = 80 ג’
כף סוכר = 20 ג’
כוס שמן = 240 מ”ל
כוס קורנפלור = 140 ג’
כף קורנפלור = 8 ג’
כוס אבקת סוכר = 120 גרם
כף אבקת סוכר = 8 גרם
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 ג’
כף אינסטנט = 20 ג’
כוס קוקוס = 100 ג’
שקית ג’לטין = 14 ג’
מיכל שמנת מתוקה = 250 מ”ל
גביע שמנת חמוצה = 200 מ”ל
חבילה קטנה קמח תופח = 350 ג’ = 2.5 כוסות
קופסת גבינה לבנה = 250 ג’
קופסא גדולה של גבינה לבנה מגיעה ב 500 ג’ ו 750 ג’
חבילה קטנה חמאה = 100 ג’
חבילה גדולה חמאה = 200 ג’
כוס ביסקוויטים מרוסקים = 100 ג’
כוס קורנפלור = 140 ג’
כף קורנפלור = 8 ג’

איך הופכים קמח רגיל לקמח תופח ? מיותר לחלוטין לקנות קמח תופח מאוד יקר וזה מאוד פשוט להכין בבית, על כל כוס קמח כפית א. אפיה

כוס  = 240 מ”ל
1/3 כוס =  80 מ”ל
1/4 כוס = 60 מ”ל
1/2 כוס = 120 מ”ל
כף = 15 מ”ל

2 כפות שמרים יבשים = שקית שימרית / קובייה

ראשי תיבות:
פש”ג = פלפל שחור גרוס
פשג”ט – פלפל שחור גרוס טרי
מל”פ = מלח פלפל
שמ”ז = שמן זית

מאוד מומלץ להחזיק במטבח משקל דיגיטלי זאת לא הוצאה גדולה .

לקפל: לקפל בעדינות את קצף הביצים עם הקמח בעזרת לקקן לאורך דפנות הקערה עד שהכל אחיד, אפשר לערבב מעט בעדינות.

הדף ימשיך להתעדכן מידי פעם, אתם מוזמנים לעקוב ולהשתמש בו.
מומלץ לשמור את הדף במחברת המתכונים

22738 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

162
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

היי ניקי יקירה -האם אין לך טעות במשקל של הכוס שמן? רשמת 240 .אולם בכל מקום רשום 200.תודה

ענת

היי ניקי.תודה רבה מאוד עוזר.
כמה כוס שוקולית שווה?תודה רבה

הילה

ניקי היי
כמה זה בכוסות/ כפות 100 גרם ממרח חלבה
תודה על עזרתך

מירב

ואגב אני משתמשת המוןןן עם האפליקציה שלך היא עוזרת לי המון כל מתכון מוצלח קל וטעיםםם נהננת לפנק את המשפחה מהמתכונים שלך… המלצתי להמון חברות על האפליקציה וגם הם מכורות אליו… תודנ ענקיתתתת

מירב

אין עליךךך תודה רבה!!!

1 9 10 11