זה בדיוק הדף שצריך להחזיק צמוד כשאופים, פתאום נתקעים לא יודעים מידה מסוימת אתם בלחץ מה עושים ? למצב הזה הדף הזה נועד לגזור ולשמור.
הכנות:
כוס קמח רגיל / תופח = 140 ג'
כף קמח = 10 ג'
500 ג' קמח = 3 וחצי כוסות + כף נוספת
קילו קמח = 7כוסות + 2 כפות נוספות
כוס סוכר = 200 ג'
כוס קמח מצה = 160 ג'
חצי כוס קמח מצה = 80 ג'
כף סוכר = 20 ג'
כוס שמן = 240 מ"ל
כוס קורנפלור = 140 ג'
כף קורנפלור = 8 ג'
כוס אבקת סוכר = 120 גרם
כף אבקת סוכר = 8 גרם
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 ג'
כף אינסטנט = 20 ג'
כוס קוקוס = 100 ג'
שקית ג'לטין = 14 ג'
מיכל שמנת מתוקה = 250 מ"ל
גביע שמנת חמוצה = 200 מ"ל
חבילה קטנה קמח תופח = 350 ג' = 2.5 כוסות
קופסת גבינה לבנה = 250 ג'
קופסא גדולה של גבינה לבנה מגיעה ב 500 ג' ו 750 ג'
חבילה קטנה חמאה = 100 ג'
חבילה גדולה חמאה = 200 ג'
כוס ביסקוויטים מרוסקים = 100 ג'
כוס קורנפלור = 140 ג'
כף קורנפלור = 8 ג'
כוס קמח תופח לפסח = 150 ג'
שקית קמח תופח = 200 ג'
איך הופכים קמח רגיל לקמח תופח ? מיותר לחלוטין לקנות קמח תופח מאוד יקר וזה מאוד פשוט להכין בבית, על כל כוס קמח כפית א. אפיה
כוס = 240 מ"ל
1/3 כוס = 80 מ"ל
1/4 כוס = 60 מ"ל
1/2 כוס = 120 מ"ל
כף = 15 מ"ל
2 כפות שמרים יבשים = שקית שימרית / קובייה
ראשי תיבות:
פש"ג = פלפל שחור גרוס
פשג"ט – פלפל שחור גרוס טרי
מל"פ = מלח פלפל
שמ"ז = שמן זית
מאוד מומלץ להחזיק במטבח משקל דיגיטלי זאת לא הוצאה גדולה .
לקפל: לקפל בעדינות את קצף הביצים עם הקמח בעזרת לקקן לאורך דפנות הקערה עד שהכל אחיד, אפשר לערבב מעט בעדינות.
הדף ימשיך להתעדכן מידי פעם, אתם מוזמנים לעקוב ולהשתמש בו.
מומלץ לשמור את הדף במחברת המתכונים