המרות מידות ומשקלים לאפייה ובישול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

זה בדיוק הדף שצריך להחזיק צמוד כשאופים, פתאום נתקעים לא יודעים מידה מסוימת אתם בלחץ מה עושים ? למצב הזה הדף הזה נועד לגזור ולשמור.

הכנות:

כוס קמח רגיל / תופח = 140 ג’
כף קמח = 10 ג’
500 ג’ קמח = 3 וחצי כוסות + כף נוספת
קילו קמח = 7כוסות + 2 כפות נוספות
כוס סוכר = 200 ג’
כוס קמח מצה = 160 ג’
חצי כוס קמח מצה = 80 ג’
כף סוכר = 20 ג’
כוס שמן = 240 מ”ל
כוס קורנפלור = 140 ג’
כף קורנפלור = 8 ג’
כוס אבקת סוכר = 120 גרם
כף אבקת סוכר = 8 גרם
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 ג’
כף אינסטנט = 20 ג’
כוס קוקוס = 100 ג’
שקית ג’לטין = 14 ג’
מיכל שמנת מתוקה = 250 מ”ל
גביע שמנת חמוצה = 200 מ”ל
חבילה קטנה קמח תופח = 350 ג’ = 2.5 כוסות
קופסת גבינה לבנה = 250 ג’
קופסא גדולה של גבינה לבנה מגיעה ב 500 ג’ ו 750 ג’
חבילה קטנה חמאה = 100 ג’
חבילה גדולה חמאה = 200 ג’
כוס ביסקוויטים מרוסקים = 100 ג’
כוס קורנפלור = 140 ג’
כף קורנפלור = 8 ג’

איך הופכים קמח רגיל לקמח תופח ? מיותר לחלוטין לקנות קמח תופח מאוד יקר וזה מאוד פשוט להכין בבית, על כל כוס קמח כפית א. אפיה

כוס  = 240 מ”ל
1/3 כוס =  80 מ”ל
1/4 כוס = 60 מ”ל
1/2 כוס = 120 מ”ל
כף = 15 מ”ל

2 כפות שמרים יבשים = שקית שימרית / קובייה

ראשי תיבות:
פש”ג = פלפל שחור גרוס
פשג”ט – פלפל שחור גרוס טרי
מל”פ = מלח פלפל
שמ”ז = שמן זית

מאוד מומלץ להחזיק במטבח משקל דיגיטלי זאת לא הוצאה גדולה .

לקפל: לקפל בעדינות את קצף הביצים עם הקמח בעזרת לקקן לאורך דפנות הקערה עד שהכל אחיד, אפשר לערבב מעט בעדינות.

הדף ימשיך להתעדכן מידי פעם, אתם מוזמנים לעקוב ולהשתמש בו.
מומלץ לשמור את הדף במחברת המתכונים

33684 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

170
תגובות

  הרשם  
עדכן
מלכה

היי ניקי!
כשמדובר על כוס עם נוזלים (מיץ , מים , חלב וכו) האם כוס היא 240 כמו כוס מדידה רגילה או 200 כמו שמופיע פה עם השמן ?
תודה!!

שמעונה קלמן

היי ניקי,
האם ניתן להמיר 100 גר’ חמאה בכוס שמן 200 מ”ל? זה אותם כמויות?
תודה שמעונה.

עריכת וידאו

טוב לדעת! מעולה!!

אסתי

רעיון שקיבלתי מחברה ופשוט נדלקתי:
המטרה היא לא להשתמש בכלי מדידה כלל!!!
ניקח את המשקל הדיגיטלי הביתי, נניח עליו את הקערה , נאפס.
(-בכל משקל דיגיטלי ישנה אפשרות לאפס את המשקל).
כעת נוסיף את הרכיב הראשון לקערה ישר מהאריזה עד שנגיע לכמות הרצויה, ושוב נאפס.
הלאה לרכיב השני , נשפוך עד שנגיע לכמות הרצויה ונאפס.
… 🙂
וזהו!

נוריתה

היי ניקי … תודה לך על הרעיון של המרות מידות.
האם את יכולה גם לאמר לי כמה זה שווה מרגרינה אחת לשמן? (בכוס ) תודה

לימור

היי ניקי,
יש לי כוס מידה ורשום שם שכוס אחת זה 240 מ”ל. אני מבינה שכוס אחת זה גם 140 ג”ר. כיצד אם כך עליי להשתמש בכוס המידה?

שירה

חשוב מאוד !! תודה רבה.. 🙂

1 2 3 12