המרות מידות ומשקלים לאפייה ובישול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

זה בדיוק הדף שצריך להחזיק צמוד כשאופים, פתאום נתקעים לא יודעים מידה מסוימת אתם בלחץ מה עושים ? למצב הזה הדף הזה נועד לגזור ולשמור.

הכנות:

כוס קמח רגיל / תופח = 140 ג’
כף קמח = 10 ג’
500 ג’ קמח = 3 וחצי כוסות + כף נוספת
קילו קמח = 7כוסות + 2 כפות נוספות
כוס סוכר = 200 ג’
כוס קמח מצה = 160 ג’
חצי כוס קמח מצה = 80 ג’
כף סוכר = 20 ג’
כוס שמן = 240 מ”ל
כוס קורנפלור = 140 ג’
כף קורנפלור = 8 ג’
כוס אבקת סוכר = 120 גרם
כף אבקת סוכר = 8 גרם
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 ג’
כף אינסטנט = 20 ג’
כוס קוקוס = 100 ג’
שקית ג’לטין = 14 ג’
מיכל שמנת מתוקה = 250 מ”ל
גביע שמנת חמוצה = 200 מ”ל
חבילה קטנה קמח תופח = 350 ג’ = 2.5 כוסות
קופסת גבינה לבנה = 250 ג’
קופסא גדולה של גבינה לבנה מגיעה ב 500 ג’ ו 750 ג’
חבילה קטנה חמאה = 100 ג’
חבילה גדולה חמאה = 200 ג’
כוס ביסקוויטים מרוסקים = 100 ג’
כוס קורנפלור = 140 ג’
כף קורנפלור = 8 ג’

איך הופכים קמח רגיל לקמח תופח ? מיותר לחלוטין לקנות קמח תופח מאוד יקר וזה מאוד פשוט להכין בבית, על כל כוס קמח כפית א. אפיה

כוס  = 240 מ”ל
1/3 כוס =  80 מ”ל
1/4 כוס = 60 מ”ל
1/2 כוס = 120 מ”ל
כף = 15 מ”ל

2 כפות שמרים יבשים = שקית שימרית / קובייה

ראשי תיבות:
פש”ג = פלפל שחור גרוס
פשג”ט – פלפל שחור גרוס טרי
מל”פ = מלח פלפל
שמ”ז = שמן זית

מאוד מומלץ להחזיק במטבח משקל דיגיטלי זאת לא הוצאה גדולה .

לקפל: לקפל בעדינות את קצף הביצים עם הקמח בעזרת לקקן לאורך דפנות הקערה עד שהכל אחיד, אפשר לערבב מעט בעדינות.

הדף ימשיך להתעדכן מידי פעם, אתם מוזמנים לעקוב ולהשתמש בו.
מומלץ לשמור את הדף במחברת המתכונים

33891 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

170
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

רשום במתכון קילו קמח שמרים
יש לי בבית קמח רגיל ושמרים בנפרד כמה אני צריכה להשים מהקמח ומהשמרים כדי שזה יהיה בכמות כמו של המתכון- קילו קמח שמרים
תודה רבה

מירב

סופגניות

מירב

יש לי מתכון עם קמח שמרים רציתי לשאול אם אפשר להכין לבד מה היחס של השמרים מול הקמח

חגית

היי ניקי, מה שלומך? רציתי לשאול אותך כללית לגבי עוגות טורט. העוגות טורט שלי אף פעם לא יוצאות אווריריות וגבוהות. תמיד דחוסות. ואני עובדת בדיוק לפי הכמויות ובתבנית מתאימה. לפי כל ההוראות שאת נותנת. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני כבר מתוסכלת ממש. לכולן זה הכי קל ופשוט להכין עוגת טורט ואני הכי מסתבכת עם זה שבעולם. אני ממש אשמח לתשובה ממך.
מעריצה שלך ❤

הילה

ניקי היי
מה שלומך?
כמה זה 100 מ”ל שמנת מתוקה בכוסות?
תודה

ליאת

היי ניקי,
שנה טובה
תודה על המידע.
אשמח אם תוכלי לכתוב על המרת תחליפים כגון המרת סוכר בעוגה לסילאן האם אותו יחס?
המרת קמח רגיל לקמח כוסמין האם באותה כמות?
בעוגות בחושות אני מחליפה את השמן ברסק תפוחי עץ, אף פעם לא יודעת כמה לשים, שמה מה שנקרא ‘לפי העין’ אשמח אם תוכלי לציין כמה מומלץ לשים.
תודה מראש

ברכה

הי ניקי!
רוצה להכין עוגה ללא גלוטן
השאלה עם יכולה לקחת מתכון של עוגה שלך(עוגה בחושה)
ולהמיר אותה בקמח ללא גלוטן,
ואם כן
הקמח באותו מידה/כמות?