המרות מידות ומשקלים לאפייה ובישול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

זה בדיוק הדף שצריך להחזיק צמוד כשאופים, פתאום נתקעים לא יודעים מידה מסוימת אתם בלחץ מה עושים ? למצב הזה הדף הזה נועד לגזור ולשמור.

הכנות:

כוס קמח רגיל / תופח = 140 ג’
כף קמח = 10 ג’
500 ג’ קמח = 3 וחצי כוסות + כף נוספת
קילו קמח = 7כוסות + 2 כפות נוספות
כוס סוכר = 200 ג’
כוס קמח מצה = 160 ג’
חצי כוס קמח מצה = 80 ג’
כף סוכר = 20 ג’
כוס שמן = 240 מ”ל
כוס קורנפלור = 140 ג’
כף קורנפלור = 8 ג’
כוס אבקת סוכר = 120 גרם
כף אבקת סוכר = 8 גרם
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 ג’
כף אינסטנט = 20 ג’
כוס קוקוס = 100 ג’
שקית ג’לטין = 14 ג’
מיכל שמנת מתוקה = 250 מ”ל
גביע שמנת חמוצה = 200 מ”ל
חבילה קטנה קמח תופח = 350 ג’ = 2.5 כוסות
קופסת גבינה לבנה = 250 ג’
קופסא גדולה של גבינה לבנה מגיעה ב 500 ג’ ו 750 ג’
חבילה קטנה חמאה = 100 ג’
חבילה גדולה חמאה = 200 ג’
כוס ביסקוויטים מרוסקים = 100 ג’
כוס קורנפלור = 140 ג’
כף קורנפלור = 8 ג’
כוס קמח תופח לפסח = 150 ג’
שקית קמח תופח = 200 ג’

איך הופכים קמח רגיל לקמח תופח ? מיותר לחלוטין לקנות קמח תופח מאוד יקר וזה מאוד פשוט להכין בבית, על כל כוס קמח כפית א. אפיה

כוס  = 240 מ”ל
1/3 כוס =  80 מ”ל
1/4 כוס = 60 מ”ל
1/2 כוס = 120 מ”ל
כף = 15 מ”ל

2 כפות שמרים יבשים = שקית שימרית / קובייה

ראשי תיבות:
פש”ג = פלפל שחור גרוס
פשג”ט – פלפל שחור גרוס טרי
מל”פ = מלח פלפל
שמ”ז = שמן זית

מאוד מומלץ להחזיק במטבח משקל דיגיטלי זאת לא הוצאה גדולה .

לקפל: לקפל בעדינות את קצף הביצים עם הקמח בעזרת לקקן לאורך דפנות הקערה עד שהכל אחיד, אפשר לערבב מעט בעדינות.

הדף ימשיך להתעדכן מידי פעם, אתם מוזמנים לעקוב ולהשתמש בו.
מומלץ לשמור את הדף במחברת המתכונים

47395 צפיות 52 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

187
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי
יש לי כוס שמכילה בדיוק 240 מ”ל נוזלים.
היא לא כוס הזכוכית הסטנדרטית שכתבת שאת משתמשת, אבל בדקתי וזה בדיוק הכמות.
השאלה שלי האם לדעתך זה אומר שגם בדברים יבשים זה יהיה תואם לכוס הסטנדרטית?
לדוגמא כתבת שכוס קמח זה 140 גרם, האם לדעתך כוס שמכילה 240 מל בדיוק תכיל בוודאות גם 140 גרם קמח בדיוק?
מקווה שהייתי ברורה…
בקרוב מאד אקנה כלי מדידה רגילים ואולי גם משקל מזון, אבל עד אז אשמח לדעתך המקצועית…

אלעד

היי ניקי,
לגבי הפודינג וניל – כתבת שכף פודינג זה 20 גרם, אבל בכל האתרים האחרים שראיתי כתוב שכף זה 10 גרם.. מה הסיבה להבדל המשמעותי? התכוונת לכף גדושה אולי? אני צריך לשים חבילת פודינג שזה 80 גרם. תודה!

מוריה

איזה צדיקה את
ממש סדנה בחינם
ה’ ישלם שכרך

עליזה

כמה כפות זה 500 גרם גבינה

אליגיל

כמה זה שליש שקית שמרים?

בתשבע

היי ניקי, אמנם לא ממש קשור אבל לא מצאתי באתר. איזה מיקסר יש לך (חברה ודגם)? ממליצה עליו? תודה רבה!

שלום

כמה מ”ל זה כפית