קרוטונים למרק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרוטונים למרק

קרוטונים למרק

זה התחיל בתור קרוטונים למרק ומצאתי את עצמי מכינה כמויות יותר גדולות כל פעם כי הילדים במיוחד הקטנים מאוד אוהבים לנשנש את זה סתם ככה כמו חטיף.  יופי של פתרון לשאריות לחם לחמניות ואפילו פיתות.
ההכנה קלי קלות ואפשר אפילו להוסיף לסלט, אני רק אומרת שהם ממכרים אז כדאי להכין כמות גדולה מלכתחילה בשביל כל הנישנושים שבדרך.

מרכיבים:

4 – 5 פרוסות לחם / חלה
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הפרוסות לקוביות קטנות לשים בקערה ולהוסיף שמן ותבלינים, לערבב טוב שכל הקוביות יצופו.

2. שתי אפשרויות הכנה :
במחבת חמה ויבשה לקלות את הקוביות, מידי פעם להקפיץ עד שכל הקוביות זהובות – שחומות.
לחמם תנור ל 180 מעלות בתבנית עם נייר אפייה לפזר את הקוביות ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

כדאי לדעת ש…
חוץ מהשמן ההתחלתי לא מוסיפים עוד שמן.

62123 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

129
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי

שלום, יש לי בבית בזיליקום יבש, ומנטה יבשה. האם משהו משניהם יכול להתאים במקום הפטרוזיליה? תודה

תמר

היי ניקי, יש לי לחם מחמצת לא כזה טעים חשבתי אולי להסב אותו לקרטונים, שאלתי האם זה מתאים?
עוד דבר אם אני מקפיאה אותם, ורוצה להפשירם לארוחה נוספת כדאי לתת להם במחבת או בתנור דקה חימום או פשוט כלום.
תודה רבה!

שרונה

שלוםהאם אפשר להכין גם מלחמניות ?ואם כן האם אפשר עם הקרום או רק החלק הפנימי של הלחמניה?

טליה

יצא מושלםם!
תודה רבה⁦❤️⁩

מישהי

בשביל מה לקלות בתנור אחרי הקלייה במחבת? לא די לקלות במחבת?

1 7 8 9