קרוטונים למרק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קרוטונים למרק

קרוטונים למרק

זה התחיל בתור קרוטונים למרק ומצאתי את עצמי מכינה כמויות יותר גדולות כל פעם כי הילדים במיוחד הקטנים מאוד אוהבים לנשנש את זה סתם ככה כמו חטיף.  יופי של פתרון לשאריות לחם לחמניות ואפילו פיתות.
ההכנה קלי קלות ואפשר אפילו להוסיף לסלט, אני רק אומרת שהם ממכרים אז כדאי להכין כמות גדולה מלכתחילה בשביל כל הנישנושים שבדרך.

מרכיבים:

4 – 5 פרוסות לחם / חלה
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הפרוסות לקוביות קטנות לשים בקערה ולהוסיף שמן ותבלינים, לערבב טוב שכל הקוביות יצופו.

2. שתי אפשרויות הכנה :
במחבת חמה ויבשה לקלות את הקוביות, מידי פעם להקפיץ עד שכל הקוביות זהובות – שחומות.
לחמם תנור ל 180 מעלות בתבנית עם נייר אפייה לפזר את הקוביות ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

כדאי לדעת ש…
חוץ מהשמן ההתחלתי לא מוסיפים עוד שמן.

41252 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

הי,
נראה מעולה כמו כל המתכונים שלך!
נראלך שיהיה טוב להשתמש בקצוות של הלחם פרוס? (האלה שקוראים להם נשיקות..)

תודה!

רינה מ

ניקי שלנו,
הכנתי את המתכון הזה כמה פעמים החורף הזה כי לא נשאר שקדי מרק ואני רוצה לומר לך: לא צריך לקנות !! זה הכי טעים ואפילו מנשנשים כמו חטיף! מעוללה מעוללה!!
החורף הזה זה רק מרקים וקרוטונים..חחח

מלכי

היי, הקרוטונים יצאו פצצות, שלמות של טעם!
הבעיה הקטנה שכאשר שמתי אותם במרק הרותח הם ישר התרככו לי, יש מה לעשות?

אסתי

הכנתי את הקרוטונים האלה עם מרק האפונה שלך פשוט שלמות

מעיין לוי

עשיתי עם כוסברה ושום בנוסף למתכון

יצא אליפות
תודה

ליבנת

היי ניקי, מתאים מה אפשר לשים במקום פטרוזיליה יבשה? יש לי אורגנו, שום כתוש

1 6 7 8