יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

לא זורקים לחם מרקים

קרוטונים למרק

2 פברואר 2013
(Visited 67,029 times, 1 visits today)
קרוטונים למרק

קרוטונים למרק

זה התחיל בתור קרוטונים למרק ומצאתי את עצמי מכינה כמויות יותר גדולות כל פעם כי הילדים במיוחד הקטנים מאוד אוהבים לנשנש את זה סתם ככה כמו חטיף.  יופי של פתרון לשאריות לחם לחמניות ואפילו פיתות.
ההכנה קלי קלות ואפשר אפילו להוסיף לסלט, אני רק אומרת שהם ממכרים אז כדאי להכין כמות גדולה מלכתחילה בשביל כל הנישנושים שבדרך.

מרכיבים:

4 – 5 פרוסות לחם / חלה
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הפרוסות לקוביות קטנות לשים בקערה ולהוסיף שמן ותבלינים, לערבב טוב שכל הקוביות יצופו.

2. שתי אפשרויות הכנה :
במחבת חמה ויבשה לקלות את הקוביות, מידי פעם להקפיץ עד שכל הקוביות זהובות – שחומות.
לחמם תנור ל 180 מעלות בתבנית עם נייר אפייה לפזר את הקוביות ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

כדאי לדעת ש…
חוץ מהשמן ההתחלתי לא מוסיפים עוד שמן.

הרשם
עדכן
138 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן