


קרוטונים למרק
זה התחיל בתור קרוטונים למרק ומצאתי את עצמי מכינה כמויות יותר גדולות כל פעם כי הילדים במיוחד הקטנים מאוד אוהבים לנשנש את זה סתם ככה כמו חטיף. יופי של פתרון לשאריות לחם לחמניות ואפילו פיתות.
ההכנה קלי קלות ואפשר אפילו להוסיף לסלט, אני רק אומרת שהם ממכרים אז כדאי להכין כמות גדולה מלכתחילה בשביל כל הנישנושים שבדרך.
מרכיבים:
4 – 5 פרוסות לחם / חלה
5 – 6 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הפרוסות לקוביות קטנות לשים בקערה ולהוסיף שמן ותבלינים, לערבב טוב שכל הקוביות יצופו.
2. שתי אפשרויות הכנה :
במחבת חמה ויבשה לקלות את הקוביות, מידי פעם להקפיץ עד שכל הקוביות זהובות – שחומות.
לחמם תנור ל 180 מעלות בתבנית עם נייר אפייה לפזר את הקוביות ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.
כדאי לדעת ש…
חוץ מהשמן ההתחלתי לא מוסיפים עוד שמן.
שלום, יש לי בבית בזיליקום יבש, ומנטה יבשה. האם משהו משניהם יכול להתאים במקום הפטרוזיליה? תודה
היי ניקי, יש לי לחם מחמצת לא כזה טעים חשבתי אולי להסב אותו לקרטונים, שאלתי האם זה מתאים?
עוד דבר אם אני מקפיאה אותם, ורוצה להפשירם לארוחה נוספת כדאי לתת להם במחבת או בתנור דקה חימום או פשוט כלום.
תודה רבה!
שלוםהאם אפשר להכין גם מלחמניות ?ואם כן האם אפשר עם הקרום או רק החלק הפנימי של הלחמניה?
יצא מושלםם!
תודה רבה❤️
בשביל מה לקלות בתנור אחרי הקלייה במחבת? לא די לקלות במחבת?