קראמבל תפוחים במיקרו
קראמבל תפוחים במיקרו, אני לא ארשום שזה קראמבל לעצלנים, זה יותר לכיוון של מי שמחפש את החיים הקלים והטעימים …
מרכיבים:
6 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
3 כפות סוכר חום
1/4 כוס סירופ מייפל / דבש / סילאן
כפית קינמון
פירורים:
אפשרות א':
לרסק עוגיות
פירורי בצק פריך:
50 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג' קמח (חצי כוס + 3 כפות)
3 כפות סוכר
חלמון
הכנות:
1. לערבב את כל מצרכי התפוחים לשים בתבנית שטוחה שמתאימה למיקרו. להפעיל במשך 6 דקות על העוצמה הכי גבוהה. לוודא בסיום שכל התפוחים רכים ולסנן.
2. לעבד את המצרכים לבצק, חום בינוני 180 מעלות כמה דקות עד עד שהבצק מזהיב לצנן ולפורר.
3. שלוש אפשרויות להגשה: א. לאכול את התפוחים כמו שזה. ב. לפזר פירורי עוגיות על התפוחים. ג. לפזר את פירורי הבצק על התפוחים.