


בגט קלוי עם שמן זית וזעתר
התחשק לנו משהו עם זעתר היה לי בגט מפה לשם יצאו מהתנור פרוסות בגט טעימות ומוקרמות חגיגה לעיניים ולפה.
מרכיבים:
בגט פרוס
1/4 כוס שמן זית
כפית זעתר
פלפל שחור גרוס
מלח
גבינה צהובה מגורדת
הכנות:
1. לערבב שמן זעתר ולתיבול להבריש את הבגט לפזר גבינה צהובה לאפות ב 180 מעלות כשתי דקות או עד שהגבינה נמסה.
11063 צפיות 9 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מירית : “מתכון כל כך פשוט וכל כך טעים!
יחד עם סלט ירקות וגבינות – להיט! לא גמרנו להלל אותך..”
נועה : “טעים ביותר וקל הכנה”
הי ניקי. אני יכולה להכין את הבגט עכשיו ולתת חימום בערב?
ניקי מה אומרת על טימין במקום זעתר ופיתות במקום בגט?
הי ניקי. זה יהיה טעים בלי הגבינה צהובה?
ערב טוב ניקי
מתכון כל כך פשוט וכל כך טעים!
יחד עם סלט ירקות וגבינות – להיט! לא גמרנו להלל אותך..
שלום רב ניקי מה שלומך? אפשר לעשות בלי זעתר? מה אפשר לשים במקום? תודה ושבוע טוב .