סלט שהוא ארוחה שלמה
תחשבו על סלט שיש בו הכל, ירקות, פחמימות, חלבון וסידן הכל בקערה אחת טעימה, אני בדרך כלל מכינה לי ולאביב אנחנו יורדים על הקערה הזאת בכיף, זה בעצם סלט של מה שיש במקרר ועוד קצת דברים.
הוספתי חטיפי פיתה עם זעתר בשביל הפחמימות והמליחות מהזעתר משתלבת נפלא עם הירקות, זה הסלט לפתוח את הבוקר איתו או לסיים בארוחת ערב, פינוק טעים למשפחה והרוטב ? זה הכוכב האמיתי של הסלט.
מרכיבים:
2 פיתות חתוכות לקוביות קטנות / משולשים
תיבול:
כפית זעתר
5 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
4 מלפפונים בינוניים
3 עגבניות בינוניות
10 עגבניות שרי חצויות
בצל בינוני
50 ג' גבינה צפתית חתוכה לקוביות
3 – 4 חתיכות הרינג מעושן / סלמון
תיבול לסלט:
4 – 5 כפות שמן קנולה
3 כפות חומץ 5%
מלח – פלפל
הכנות:
1. לחמם מחבת אין צורך בשמן לתבל את קוביות הפיתה עם שמן זית, זעתר והמלח לקלות מספר דקות את הקוביות עד שהן מזהיבות מכל הכיוונים.
2. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות להוסיף את הצפתית, הרינג ואת מצרכי התיבול.
3. לפני ההגשה להוסיף את הפיתות הקלויות ולערבב.
גולשים מכינים וממליצים:
חגית : "וואו!!!! הכנתי נגלה עם זעתר, ועוד נגלה עם בזיליקום מיובש ותבלין פיצה – יצא טעים ברמות!!! לוקחת את הטיפ של להקפיא כי הכנתי באמת די הרבה.. תודה רבה :))"