אדממה חטיף מעולה!
כמה שאני אוהבת את החטיף המופלא הזה, חובה להחזיק אותו בהקפאה. כל פעם שאני רוצה לנשנש משהו בריא וטעים, ושימו לב מלא בחלבון, אני מכינה אדממה, 3 דקות על האש והחטיף הכי טעים בעולם מוכן.
לא מגזימה, זה מסוג הדברים שחייבים להחזיק בבית יותר מכל ממתק או עוגה. אי אפשר לעמוד בפני האדממה, תהיו נדיבים ושימו שקית שלמה, תראו איך הגרגרים הקטנים האלה נחטפים.
מרכיבים:
שקית אדממה
מלח גס
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים וכף מלח גס, לבשל את האדממה 3 דקות ולסנן, להעביר לצלחת הגשה, לפזר מלח גס ולהגיש.
כדאי לדעת ש…
לא מכינים מראש את האדממה, זה מתכון שמגישים מיד. אני ממליצה להחזיק בהקפאה באופן קבוע, זה נהדר לאורחים שמפתיעים או משהו לנשנש מול הטלוויזיה. אין צורך להפשיר, מכניסים לסיר כמו שזה. אין לכם מלח גס? מלח רגיל גם הולך.
כמובן מתאים לספורטאים, יש בה כמות יפה של חלבון.
For the recipe in English:
Easy Edamame Recipe