אדממה חטיף מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אדממה חטיף מעולה!

אדממה חטיף מעולה!

למי שעדיין לא מכיר את החטיף המופלא הזה מהר לרוץ לקנות ולהכין טעים טעים ועוד פעם טעים. ממכר בטירוף אי אפשר להפסיק לאכול מומלץ ביותר, זה נחטף כמו גרעינים.

מרכיבים:

שקית אדממה
מלח גס

הכנות:

1. למלא סיר קטן במים ולהרתיח להכניס את האדממה לבשל כשלוש דקות ולסנן.

2. להעביר לצלחת הגשה ולפזר מלח גס, לערבב ולטעום אם צריך להוסיף עוד.

לטרוף!

כדאי לדעת ש…
לא מכינים מראש זה מתכון שמיד מוגש, אני ממליצה להחזיק בהקפאה זה נהדר לאורחים שמפתיעים או משהו לנשנש מול משחק כדורגל, אין צורך להפשיר להכניס לסיר כמו שזה, אין לכם מלח גס ? מלח רגיל גם הולך.
אדממה מגיע בשתי צורות, תרמילים שאוכלים רק את הגרעינים הירוקים שמסתתרים בפנים או שאפשר לקנות אדממה שהיא כבר גרעינים בלי התרמיל.

19444 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אדממה חטיף מעולה!אדממה חטיף מעולה!

26
תגובות

  הרשם  
עדכן
לובה

ניקי יקרה!!!
טעים טעים טעים!!!!! :))))
שאלה – יש אפשרות לקנות אדמה לא קפוא? מאוד אהבנו אבל יוצא די יקר אם לעשות לעתים קרובות. תודה!!!

ורד

ניקי שלום, מה עושים עם אדממה שנשאר לאחר אירוח? איפה לאכסן?
תודה ושבת שלום

מינדי

היי ניקי. רציתי לשאול באיזה שלב אני מוציאה את האדממה מתוך התרמיל?

מעיין

אני אוהבת להוסיף לסיר גם פלפל שחור גרוס טרי !!
ממש ממש טעים…….. וגם להכין את האדממה השלמים כשהם עדיין בתרמיל..

גולגול

בוקר טוב ניקי, ידוע לך האם יש לאדממה גם ערכים תזונתיים טובים? תודה..

שם

היי ניקי, נראה לך שאפשר לתת גם לקטנצ’יק (בן שנה ו-8)?

שם

אני הכי אוהבת את האדממה של מאנצ’ו – אפשר למצוא ברשת רמי לוי. עם לפחות חצי לימון סחוט בקערה בנוסף למלח גס.. טעים…