


רצועות פיתה מטוגנות
רצועות פיתה מטוגנות, אתם מכירים את הפיתות המטוגנות שממתינות בערימות על הדלפק בחנויות לממכר שווארמה / פלאפל ? מהסוג שחייבים לנשנש ופשוט חייבים לאכול עוד אחד ועוד אחד. חשבתי שהגיע הזמן להכין אותן בבית ולפנק בכיף את בני המשפחה. אי אפשר להפסיק לאכול אותן, תזכרו שאני לא אחראית להתמכרות הזאת…
יוצא הרבה
מרכיבים:
3 פיתות
כפית זעתר
כפית שומשום
2 כפות שמן (לא חובה)
הכנות:
1. לחתוך את הפיתות למקלות ואחר כך לחצות באמצע כך שיש מקלות קצרים.
2. לחמם מחבת עם שמן עמוק, להכין מראש את התיבול. לטגן את הפיתות עד הזהבה (קורה מהר) להעביר לנייר סופג ומשם בזריזות לקערה להוסיף את התיבול לערבב היטב.
לטרוף!
19479 צפיות 3 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
סמדר : “פשוט ממכר!!!! נחטף!!!”
הי כתבתי פה כי לא יודעתי איפה ליכתוב
יש לך מתכון לציפס?
האם אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור בקופסא סגורה?
נראה נהדר. אפשר גם לאפות במקום לטגן?
היי ניקי יקרה
יש חנויות שיש את זה בטעם שום איך עושים את זה?