


בננה קפואה עם שוקולד
בננה קפואה עם שוקולד, רוצים להתפנק עם משהו טעים ? הדברים הפשוטים שבחיים לא משהו מסובך, להיפך קליל כזה והתוצאה מושלמת. חטיף נהדר לנישנוש ולאירוח. תשמרו בהקפאה לאורחים שמפתיעים, אם בכלל ישאר משהו להקפאה… תהנו.
מרכיבים:
שתי בננות
150 ג’ שוקולד מריר
70 ג’ חמאה / שמן
כף השחר
קוקוס
הכנות:
1. לחתוך את הבננות לחתיכות גדולות להקפיא לשעה.
2. להמיס שוקולד חמאה והשחר לבלילה אחידה.
3. לטבול את הבננות בשוקולד ולצפות מכל הכיוונים ולסיום לצפות בקוקוס.
4. להחזיק קבוע בהקפאה נהדר ליום חם.
21150 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : “הכנתי ויצא פשוט מדהים!!! להכפיל כמויות מראש!!”
הי ניקי
הקפאתי לפני כמה ימים בננות שהיו כבר בשלות בשביל שלא יתקלקלו,
כמה זמן אחרי ההקפאה אפשר להשתמש בהן (חושבת להכין את המתכון הזה..)
איך מכינים שיהיה ככ יפה ושהשוקולד לא ידבק לצלחת?
האם אפשר בלי השחר?
יצא טעים מאד
תודה