בננה קפואה עם שוקולד
בננה קפואה עם שוקולד, רוצים להתפנק עם משהו טעים ? הדברים הפשוטים שבחיים לא משהו מסובך, להיפך קליל כזה והתוצאה מושלמת. חטיף נהדר לנישנוש ולאירוח. תשמרו בהקפאה לאורחים שמפתיעים, אם בכלל ישאר משהו להקפאה… תהנו.
מרכיבים:
שתי בננות
150 ג' שוקולד מריר
70 ג' חמאה / שמן
כף השחר
קוקוס
הכנות:
1. לחתוך את הבננות לחתיכות גדולות להקפיא לשעה.
2. להמיס שוקולד חמאה והשחר לבלילה אחידה.
3. לטבול את הבננות בשוקולד ולצפות מכל הכיוונים ולסיום לצפות בקוקוס.
4. להחזיק קבוע בהקפאה נהדר ליום חם.
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : "הכנתי ויצא פשוט מדהים!!! להכפיל כמויות מראש!!"