בננה קפואה עם שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בננה קפואה עם שוקולד

בננה קפואה עם שוקולד, רוצים להתפנק עם משהו טעים ? הדברים הפשוטים שבחיים לא משהו מסובך, להיפך קליל כזה והתוצאה מושלמת. חטיף נהדר לנישנוש ולאירוח. תשמרו בהקפאה לאורחים שמפתיעים, אם בכלל ישאר משהו להקפאה… תהנו.

מרכיבים:

שתי בננות
150 ג’ שוקולד מריר
70 ג’ חמאה / שמן
כף השחר
קוקוס

הכנות:

1. לחתוך את הבננות לחתיכות גדולות להקפיא לשעה.

2. להמיס שוקולד חמאה והשחר לבלילה אחידה.

3. לטבול את הבננות בשוקולד ולצפות מכל הכיוונים ולסיום לצפות בקוקוס.

4. להחזיק קבוע בהקפאה נהדר ליום חם.

14278 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בננה קפואה עם שוקולד

בננה קפואה עם שוקולדבננה קפואה עם שוקולדבננה קפואה עם שוקולד

בננה קפואה עם שוקולד בננה קפואה עם שוקולדבננה קפואה עם שוקולדבננה קפואה עם שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “הכנתי ויצא פשוט מדהים!!! להכפיל כמויות מראש!!”

17
תגובות

  הרשם  
עדכן
יניב

ערב טוב.
תודה על אתר מדהים
נשמע מתכון מאוד מעניין.מכין פעם ראשונה.
אפשר במקום קוקוס לשים עדשים? או לא לשים כלום?
אין לי משהו אחר

אירית

איך בעצם אוכלים את זה? בננה קפואה זה קשה מאד, ואח”כ השוקולד נמס..

יעל

האם לטבול את הבננה כאשר השוקולד חם או לקררו לפני ?

רותי ב.

ניקי שלום וברכה. איך להמיס את השוקולד ושאר המוצרים? במיקרו / גז? אשמח לקבל את תגובתך בהקדם. תודה מראש

נטלי

אפשר נוטלה במקום השחר ?

נטע

אין לי שוקולד למריחה פרווה (רוצה לארוחה בשרית להכין..)
יש משו אחר המקום או אפשר לוותר על כף שחר?

חוה

כמה שמן במקום חמאה?