


בננה קפואה עם שוקולד
בננה קפואה עם שוקולד, רוצים להתפנק עם משהו טעים ? הדברים הפשוטים שבחיים לא משהו מסובך, להיפך קליל כזה והתוצאה מושלמת. חטיף נהדר לנישנוש ולאירוח. תשמרו בהקפאה לאורחים שמפתיעים, אם בכלל ישאר משהו להקפאה… תהנו.
מרכיבים:
שתי בננות
150 ג’ שוקולד מריר
70 ג’ חמאה / שמן
כף השחר
קוקוס
הכנות:
1. לחתוך את הבננות לחתיכות גדולות להקפיא לשעה.
2. להמיס שוקולד חמאה והשחר לבלילה אחידה.
3. לטבול את הבננות בשוקולד ולצפות מכל הכיוונים ולסיום לצפות בקוקוס.
4. להחזיק קבוע בהקפאה נהדר ליום חם.
11618 צפיות 17 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : “הכנתי ויצא פשוט מדהים!!! להכפיל כמויות מראש!!”
האם לטבול את הבננה כאשר השוקולד חם או לקררו לפני ?
ניקי שלום וברכה. איך להמיס את השוקולד ושאר המוצרים? במיקרו / גז? אשמח לקבל את תגובתך בהקדם. תודה מראש
אפשר נוטלה במקום השחר ?
אין לי שוקולד למריחה פרווה (רוצה לארוחה בשרית להכין..)
יש משו אחר המקום או אפשר לוותר על כף שחר?
כמה שמן במקום חמאה?