עוגת שמרים עם גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

מבחינתי להכין עוגות שמרים כל השנה, אני אוהבת עוגות שמרים את הריח שלהן כשהן נאפות בתנור, הצבע הזהוב המקסים כשהעוגות יוצאות מהתנור והטעם ואוו הטעם משגע, אני אגלה לכם בסוד שלפעמים קשה לי לחכות שהעוגה תתקרר ואני פשוט קורעת ממנה חתיכה נותנת ביס ואיזו הרגשה נהדרת.
הבעיה היא שחתיכה אחת לא מספיקה ואני מוצאת את עצמי לוקחת עוד ועוד…
זאת יופי של עוגה עם מילוי גבינה נהדר אוהבי הגבינה עומדים להנות ממנה ואם אתם אוהבים שמרים זאת בכלל חגיגה.

4 עוגות

מרכיבים:

קילו קמח רגיל
שקית שמרים טריים / 2 כפות שמרים יבשים
140 ג’ סוכר (חצי כוס + שתי כפות)
2 כפיות שטוחות מלח
250 ג’ חמאה רכה מאוד
3 חלמונים
2 כוסות חלב חמים

מילוי גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%
2 חלמונים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות אבקת אינסטנט וניל

ביצה טרופה להברשה

הכנות:

1 לפני הכל לקחת חיתול או חולצת טריקו לשים את הגבינה במרכז לסגור לשק קטן ולתלות מעל הכיור, לסנן את הנוזלים מהגבינה כשלוש שעות.
אחרי שלוש שעות לשים את הגבינה בקערה להוסיף את החלמונים, סוכר ואבקת אינסטנט וניל לערבב לעיסה אחידה.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק רך וחלק, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח עד שהבצק שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק ל 4 חלקים כל חלק לרדד למלבן, לעשות חתכים משני הצדדים לשים במרכז מהמילוי לכל האורך, להרים פעם מצד ימין פעם מצד שמאל כמו שתי וערב עד שסוגרים את כל הבצק עד הסוף. בתמונות הכל מפורט.

4. לשים כל עוגה בתבנית אינגליש קייק להתפיח כ 20 דקות.

5. בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

*6. להבריש את העוגות עם ביצה לאפות כ 30 דקות או עד שהעוגה זהובה ויפה.

40928 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

קרני : ” העוגה הזאת מעולה וכבר שתי רולדות חוסלו ! המתכונים מדוייקים ומעולים☺ תודה”

שירה : “אין מילים!
טעים, פשוט להכנה – מתכון מנצח!!!”

453
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת

שלום ניקי, אפשר להכין עם המתכון הזה גביניות?
תודה

שרה

היי ניקי,
רציתי לשאול, אני מכינה עוגות שמרים גבינה למשלוחי מנות
ורציתי בשביל היופי – לפזר מעל אבקת סוכר
אבל יש שלב שהאבקת סוכר נספגת בעוגה – נראה לך שזה עלול לקלקל?
תודה!:)

אור

היי ניקי,
האם אפשר לוותר על הגבינה בחיתול?
האם אפשר להשתמש בגבינה 5 אחוז במקום 9?

חגית

שלום ניקי הכנתי את הבצק הוא יצא לי צמיגי אבלבסוף הלישה הוספתי כמה טיפות מים פושרים והמשכתי בלישה הבצק טיפה התרכך (האם יכול להיות בגלל שהמסתי את החמאה?)האם לדעתך להמשיך לעבוד איתו או להכין חדש ?יש לי גבינת כנען האם תתאים למילוי?תודה רבה ויישר כח על מתכונים נהדריםחגית

1 24 25 26