עוגת שמרים עם גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינה

מבחינתי להכין עוגות שמרים כל השנה, אני אוהבת עוגות שמרים את הריח שלהן כשהן נאפות בתנור, הצבע הזהוב המקסים כשהעוגות יוצאות מהתנור והטעם ואוו הטעם משגע, אני אגלה לכם בסוד שלפעמים קשה לי לחכות שהעוגה תתקרר ואני פשוט קורעת ממנה חתיכה נותנת ביס ואיזו הרגשה נהדרת.
הבעיה היא שחתיכה אחת לא מספיקה ואני מוצאת את עצמי לוקחת עוד ועוד…
זאת יופי של עוגה עם מילוי גבינה נהדר אוהבי הגבינה עומדים להנות ממנה ואם אתם אוהבים שמרים זאת בכלל חגיגה.

4 עוגות

מרכיבים:

קילו קמח רגיל
שקית שמרים טריים / 2 כפות שמרים יבשים
140 ג’ סוכר (חצי כוס + שתי כפות)
2 כפיות שטוחות מלח
250 ג’ חמאה רכה מאוד
3 חלמונים
2 כוסות חלב חמים

מילוי גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%
2 חלמונים
200 ג’ סוכר (כוס)
2 כפות אבקת אינסטנט וניל

ביצה טרופה להברשה


הכנות:

1 לפני הכל לקחת חיתול או חולצת טריקו לשים את הגבינה במרכז לסגור לשק קטן ולתלות מעל הכיור, לסנן את הנוזלים מהגבינה כשלוש שעות.
אחרי שלוש שעות לשים את הגבינה בקערה להוסיף את החלמונים, סוכר ואבקת אינסטנט וניל לערבב לעיסה אחידה.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד לבצק רך וחלק, לשים בקערה משומנת לכסות ולהתפיח עד שהבצק שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק ל 4 חלקים כל חלק לרדד למלבן, לעשות חתכים משני הצדדים לשים במרכז מהמילוי לכל האורך, להרים פעם מצד ימין פעם מצד שמאל כמו שתי וערב עד שסוגרים את כל הבצק עד הסוף. בתמונות הכל מפורט.

4. לשים כל עוגה בתבנית אינגליש קייק להתפיח כ 20 דקות.

5. בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

*6. להבריש את העוגות עם ביצה לאפות כ 30 דקות או עד שהעוגה זהובה ויפה.

30500 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינה

עוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינהעוגת שמרים עם גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

קרני : ” העוגה הזאת מעולה וכבר שתי רולדות חוסלו ! המתכונים מדוייקים ומעולים☺ תודה”

שירה : “אין מילים!
טעים, פשוט להכנה – מתכון מנצח!!!”


435
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינא

ערב טוב מה אפשר לעשות עם החלבונים??

שיר

ניקי יקרה
העוגות יצאו מעולות
אם הכנתי אותן היום עבור מחר ושבת.
האם עדיף לשמור במקרר? לשמור במקפיא? לשמור בתנור?

רחל

שלום ניקי
איך אני גורמת לחלב להיות חמים?
והאם אפשר במקום פודינג וניל לשים קרם וניל?

איךנה

אפשר גבינת טוב טעם?

1 23 24 25