יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם תותים עוגות ועוגיות עם שמן עוגות וקינוחים עוגות מוס

עוגת טורט רכה בטעם של פעם

14 יוני 2012
(Visited 269,799 times, 1 visits today)
עוגת טורט רכה בטעם של פעם

עוגת טורט רכה בטעם של פעם

עוגת טורט רכה בטעם של פעם, אני מחכה כבר הרבה זמן שמחירי התותים ירדו, כל קניה בחנות הירקות השאלה הרגילה "מה קורה עם מחירי התותים ?" וכרגיל המחירים כל פעם גבוהים. ולא יעזור כמה שהתותים יפים, אדומים ומושכים את העין הם ישארו על המדף בחנות עד לפעם הבאה.
בפעם האחרונה בעל החנות אמר לי שהמחיר כבר סביר, התלבטתי ובסוף החלטתי לקנות הרי הילדים שלי מתים על תותים והדבר הכי יפה שיש זאת עוגה עם הרבה קצפת ותותים.

גודל תבנית: 26"

מרכיבים:

6 ביצים מופרדות
200 ג' סוכר (כוס)
140 ג` קמח תופח (כוס)
5 כפות שמן

סירופ סוכר:
חצי כוס מים
כף סוכר

קרם וניל:
אינסטנט וניל
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 חבילות) / ריץ לפרווה
חצי כוס חלב / חלב סויה לפרווה

תותים  לקישוט

הכנות:

1. להקציף חלבונים כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב. לטרוף חלמונים ושמן, לקפל את החלמונים לקצף, לקפל את הקמח לקצף.

2.. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות עד שהטורט זהוב או עד שקיסם שננעץ במרכז הטורט יוצא נקי, לצנן ולחתוך את הטורט לשניים לרוחב.

3. לבשל את מצרכי הסירופ ולהרטיב את החלק התחתון, להקציף את מצרכי הקרם לקרם יציב ולמרוח על החלק התחתון. מניחים מעל את החלק השני של הטורט, להרטיב אותו עם סירופ סוכר, לצפות / לקשט בקרם את העוגה ולעטר בתותים.

4. אפשר לוותר על חציית הטורט ולהשתמש בקרם הבא:

קרם וניל:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

להקציף לקרם יציב , להזליף / לצפות את העוגה ולעטר בתותים.

בהצלחה.

פורסם ב – 9 בדצמבר 2010

ואני חייבת עוד מילה אישית עוגות טורט אלו העוגות שסבתא שלי הכי אהבה להכין ובתור ילדה קטנה כל כך אהבתי את העוגות האלה.
עד היום אני נזכרת בטעם של העוגת טורט שהיתה מלאה בתותים וכל הזכרונות והטעמים חוזרים אלי.
והסיבה שאני כותבת כך היום היא שהסבתא היקרה שלי נפטרה לפני כמה ימים ועברו עלינו כמה ימים לא קלים במיוחד על אמא שלי ואחותה.
אז סבתא העוגה הזאת בשבילך, אני לא אשכח אותך אף פעם.

עוגת טורט רכה בטעם של פעם

עוגת טורט רכה בטעם של פעם

גולשים מכינים וממליצים:

סיגל 78 : תודה ניקי,מדהים, מוצלת וטעים………

רייזל : "הכנתי את העוגה לפסח והיא יצאה מהממת!
במקום כוס קמח שמתי 3/4 כוס קמח מצה לעוגות ורבע כוס קמח תפוח אדמה. יצא גבוה ואורירי. מומלץ!"

נורית : "ניקי העוגה טעימה בטירוף.
תודה רבה על המתכון"

ליהי : "הכנתי רק את העוגה עם הסירופ. יצאה מושלם! אוורירית ורכה וכל כך טעימה!"

צופיה : "ניקי יקרה חייבת לשתף אותך שיצאה עוגה נהדרת! רכה ממש! נראה לי שמרוב הפחד שלי היא יצאה יותר מוצלחת בדרך כלל חחח..
אלפי תודות!"

הרשם
עדכן
877 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן