חיתוכיות שוקולד לבן ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חיתוכיות שוקולד לבן ותותים

עונת התותים בעיצומה איך אפשר לא לנצל ולעשות איתם משהו ? כי עוד רגע הם כבר לא כאן… הכנתי בצק פריך זהוב כזה התחשק לי גם שוקולד ולתוך המסיבה הוספתי את התותים, שוקולד ותותים יחד מה אפשר לבקש יותר ?

תבנית 22X23

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
250 ג’ קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
ביצה
100 ג’ שוקולד לבן
5 כפות שמנת מתוקה
10 תותים יפים
2 כפות סוכר

הכנות:

1. לחתוך את התותים לקוביות לפזר סוכר ולהשרות כשעתיים.

2. לעבד את המצרכים לבצק לשמור רבע בהקפאה ולשטח את הבצק בתבנית לאפות כ 15 דקות או עד שמזהיב מעט.

3. כשהבצק בתנור להמיס שוקולד ושמנת ולצנן. כשהבצק יוצא מהתנור להזליף את השוקולד מעל לפזר את התותים לגרד את שארית הבצק מעל ולאפות עוד כמה דקות.

4. לקרר ולחתוך לקוביות.

לפייסבוק שלי

חיתוכיות שוקולד לבן ותותים חיתוכיות שוקולד לבן ותותים

6937 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילונה

ללא אבקת אפייה? קמח לבן רגיל?

עדן

ניקי נגמר לי התותים , אפשר למרוח ריבת תותים במקום?

אורלי

לאפות בכמה מעלות?

רוני

שלום ניקי,
האם אפשר להכין את הבצק, לשמור במקרר 2-3 שעות ואז לאפות? (כלומר להכין מראש ולדחות את האפיה וההרכבה).
תודה 🙂

עדן

היי ניקי!אני בדיוק באמצע להכין את הבצק ולא מצליחה להבין איך עובדים עם חנאה קרה? זה פשוט גוש…תודה!!

ניצנה

היי ניקי,
רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בתותים קפואים?
תודה:-)

עדי

היי ניקי, איך מעבדים את הבצק? האם אפשר בידיים? האם במעבד מזון?
תודה