קינוח ג’לי תות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קינוח ג'לי תות

זה אחד הקינוחים הכי פשוטים שיצא לי להכין ואחד היפים. קינוח אישי קל ומפנק ואפשר אפילו להכין ביחד עם הילדים זה עד כדי כך קל, תראו לי ילד שיאמר לא לג’לי עם תות אין דבר כזה.
אני ממליצה בחום להחזיק את הג’לי הזה בבית, זה נהדר לאורחים מפתיעים כשמתחשק משהו טעים בלי להשקיע וזה אפילו פרווה שזה בונוס. הוספתי שדרוגים למטה.

5 כוסות

מרכיבים:

500 ג’ תותים (20)
80 ג’ ג’לי תות אינסטנט

הכנות:

1. לחתוך את התותים לקוביות קטנות ולמלא את הכוסות עד הסוף.

2. לערבב את הג’לי עם 400 מ”ל מים רותחים (לפי מה שכתוב על האריזה) לטרוף / לערבב עד שכל הג’לי נמס והגושים נעלמים.

*3. להעביר את הג’לי לכד מזיגה למלא את הכוסות ולקרר כשעה.

שדרוגים:
להקציף שמנת מתוקה עם כף אינסטנט וניל וכף אבקת סוכר ולהזליף מעל הג’לי.
לגרד 50 ג’ שוקולד לבן ולפזר מעל הג’לי
להקציף שמנת מתוקה 2 כפות גבינה לבנה, כף גדושה אינסטנט וניל ו 3 כפות סוכר למלא את הכוסיות עד החצי, להקפיא לשעתיים ולהוסיף את התותים הג’לי מעל.

כדאי לדעת ש…
אפשר לוותר על התותים, אפשר להכין מספר ימים מראש ולשמור במקרר.

8048 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קינוחי ג'לי תותקינוחי ג'לי תותקינוח ג'לי תות

3
תגובות

  הרשם  
עדכן
ניקול

בהנחה שאני רוצה לשים מתחת לג׳לי את שכבת הגבינה, (אחרי השעתיים במקפיא) הג׳לי החם לא ימיס את השכבה כשאשפוך אותו? או לתת לג׳לי להתקרר לפני?
תודה ניקי על המתכונים הנהדרים!