מוס תותים מהיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס תותים מהיר

מוס תותים מהיר

טעים ביותר, המוס הזה קל הכנה ונותן תוצאה נהדרת, לפעמים הדברים הפשוטים שבחיים עושים כל כך טוב על הלב. כל ההכנה לקחה 15 דקות והמוסים נכנסו לקירור זה כל העבודה. קינוח מהמם פשוט וטעים, מומלץ להכין ולהנות.

11 כוסיות 60 מ”ל

מרכיבים:

150 ג’ תותים
40 ג’ אינסטנט וניל (2 כפות)
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ סוכר (רבע כוס + כף)

פירורי בצק פריך :
80 ג’ קמח
60 ג’ חמאה
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל

אני נותנת אפשרות נוספת
פירורי ביסקוויטים

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. הכנת הפירורים: לשים את המצרכים במיקסר ולעבד לפירורים גסים, לאסוף ולשטח בתבנית, לאפות כ 15 דקות או עד שהפירורים מזהיבים. לקרר ולפורר.

3. לשים את התותים במעבד מזון ולטחון למחית בסופו של דבר יש חצי כוס מחית תותים.

4. במיקסר לשים את השמנת, אינסטנט הסוכר והמחית תותים ולהקציף למוס יציב ורך.

5. להעביר להעביר את המוס לשקית זילוף ולמלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, לקרר חצי שעה ולשים כפית מהפירורים מעל ולקרר כמה שעות.

*6. אני מחזיקה בהקפאה באופן קבוע פירורי ביסקוויטים עם חמאה שהכנתי מראש, אז במקום פירורי בצק פריך אפשר להשתמש בפירורי ביסקוויטים.

Quick strawberry mousse

כדאי לדעת ש…
המוס נהדר גם בלי התוספת של הפירורים, כמות הסוכר תלויה במתיקות התותים, לא לשים הכל אלא לטעום בדרך ואז להחליט אם להוסיף. 150 ג’ תותים = חצי כוס מחית תותים, אי אפשר לוותר על האינסטנט וניל, כדי להפוך את המתכון לפרווה במקום השמנת ריץ. הצבע של המוס תלוי בתותים, אם רוצים צבע חזק יותר מומלץ להוסיף שתי טיפות צבע מאכל אדום למחית התותים.

46467 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס תותים מהירמוס תותים מהירמוס תותים מהיר

מוס תותים מהירמוס תותים מהיר

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : “ניקי, יצא פשוט מושלם!
חיפשתי קינוח פרווה, זו הייתה בחירה מעולה”

שרהלה : “היי ניקי אין לי מילים פשוט יצא מדהים!!!!
אגב לא היה לי תותים טריים קניתי קפוא הפשרתי והוצאתי נוזלים יצא מושלם.!!!!!!!!”

ריקי : “יצא מעדן!!!!!!
לא יאומן כמה קל וכמה טעים זה יוצא…..”

171
תגובות

  הרשם  
עדכן
ניצה

הי, אפשר להמיר תותים בפירות יער קפואים? יש צורך להוציא נוזלים או לטחון לפי המתכון? תודה

סיון

הי ניקי,
האם אפשר להכין כמה ימים לפני ולשמור בהקפאה?
אם כן, כמה זמן מראש להוציא מהקפאה?
תודה

מיטל

ניקי את אגדה
יצא מושלם מושלם מושלם
תודה רבה

אורלי

היי ניקי
אפשר להשתמש בתותים קפואים?

naambar

מתאים לשים עוגיות לוטוס מרוסקות מעל?

בת7

היי ניקי,
תודה שוב על באתר המדהים!
אם אני ממירה לריצ’- פרווה יש בעיה להקציףמייד את הריצ’ יחד עם התותים, או קודם ריצ עם סוכר ופודינק ואחרי ההקצפה להוסיף תותים?
תודה

1 8 9 10