מוס תותים מהיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס תותים מהיר

מוס תותים מהיר

טעים ביותר, המוס הזה קל הכנה ונותן תוצאה נהדרת, לפעמים הדברים הפשוטים שבחיים עושים כל כך טוב על הלב. כל ההכנה לקחה 15 דקות והמוסים נכנסו לקירור זה כל העבודה. קינוח מהמם פשוט וטעים, מומלץ להכין ולהנות.

11 כוסיות 60 מ”ל

מרכיבים:

150 ג’ תותים
40 ג’ אינסטנט וניל (2 כפות)
250 מ”ל שמנת מתוקה
80 ג’ סוכר (רבע כוס + כף)

פירורי בצק פריך :
80 ג’ קמח
60 ג’ חמאה
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל

אני נותנת אפשרות נוספת
פירורי ביסקוויטים


הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. הכנת הפירורים: לשים את המצרכים במיקסר ולעבד לפירורים גסים, לאסוף ולשטח בתבנית, לאפות כ 15 דקות או עד שהפירורים מזהיבים. לקרר ולפורר.

3. לשים את התותים במעבד מזון ולטחון למחית בסופו של דבר יש חצי כוס מחית תותים.

4. במיקסר לשים את השמנת, אינסטנט הסוכר והמחית תותים ולהקציף למוס יציב ורך.

5. להעביר להעביר את המוס לשקית זילוף ולמלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, לקרר חצי שעה ולשים כפית מהפירורים מעל ולקרר כמה שעות.

*6. אני מחזיקה בהקפאה באופן קבוע פירורי ביסקוויטים עם חמאה שהכנתי מראש, אז במקום פירורי בצק פריך אפשר להשתמש בפירורי ביסקוויטים.

כדאי לדעת ש…
המוס נהדר גם בלי התוספת של הפירורים, כמות הסוכר תלויה במתיקות התותים, לא לשים הכל אלא לטעום בדרך ואז להחליט אם להוסיף. 150 ג’ תותים = חצי כוס מחית תותים, אי אפשר לוותר על האינסטנט וניל, כדי להפוך את המתכון לפרווה במקום השמנת ריץ. הצבע של המוס תלוי בתותים, אם רוצים צבע חזק יותר מומלץ להוסיף שתי טיפות צבע מאכל אדום למחית התותים.

25843 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס תותים מהירמוס תותים מהירמוס תותים מהיר

מוס תותים מהירמוס תותים מהיר

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : “ניקי, יצא פשוט מושלם!
חיפשתי קינוח פרווה, זו הייתה בחירה מעולה”

שרהלה : “היי ניקי אין לי מילים פשוט יצא מדהים!!!!
אגב לא היה לי תותים טריים קניתי קפוא הפשרתי והוצאתי נוזלים יצא מושלם.!!!!!!!!”

ריקי : “יצא מעדן!!!!!!
לא יאומן כמה קל וכמה טעים זה יוצא…..”


151
תגובות

  הרשם  
עדכן
כרמית

ניקי יקרה, הכנתי ויצא טעים ברמות. תודה לך על המתכון

כרמית מנחם

היי ניקי,
אני רוצה להכין את הקינוח לפסח. האם אפשר להשתמש בעוגיות של פסח(אלו שבצורת פרח) עם חמאה במקום פירורי ביסקוויטים?
ותודה לך על מתכונים נהדרים

שלי

היי ניקי יקרה, הכנתי ויצא מעולה בלי הפירורי , למחר התבקשתי להכין לארוחת שישי אצל חברים. תוכלי לפרט על הגרסה המקוצרת של שימוש בפירורי ביסקויטים עם חמאה? כמה חמאה ומה עושים איתה? צריך להכין מראש? תודה מראש:)

שי שיפמן

היי ניקי, חייב שמנת מתוקה? יש תחליף. אני נורא אוהבת את הקינוח הזה ונגמר לי השמנת המתוקה. יש פיתרון? זה די חשוב מקווה שתעני מהר. תודה

אפרת

היי ניקי רציתי להשתמש במוס תותים בתור קרם לעוגה טורט מה אומרת יכול ללכת?

טליה

היי ניקי, מחית תותים קנויה זה מתאים?
ועוד שאלה – כמה ביסקוויטים וכמה חמאה לפירורי בצק?
תודה ענקית 🙂

1 7 8 9