כרוב מאודה
תוספת מעולה לארוחה אין כמו כרוב כל פעם שיש לי אני מעלה סיר על האש למדתי מאמא שלי לפני שנים וזה נותר אצלי אחרי כל השנים, הדבר הכי טוב בכרוב שהוא דיאטטי, כן דיאטטי אנשים.
זה אחד הירקות שאפשר לאכול חופשי ליהנות מכל ביס ולהיות רגוע עם המשקל כבר שווה להכין, יוצאת כאן כמות יחסית גדולה וכמות סבירה של שמן, למרות הבישול הכרוב יוצא פריך והוספתי פלפלים שיתנו טעם מתקתק.
תוספת נהדרת לכל מנה בשרית או לאכול ככה כמו שזה זה מושלם.
6 מנות
מרכיבים:
700 ג' כרוב (קטן)
כרישה / בצל
3 כפות שמן
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
כף גדושה רסק עגבניות
שלושת רבעי כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
כפית סוכר
שליש כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם סוטאז' עם 3 כפות שמן להתחיל בטיגון הכרוב כ 10 – 15 דקות בסבלנות ולערבב מידי פעם אין צורך להוסיף שמן, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל עוד 10 דקות עד שהכל מתרכך.
2. להוסיף רסק, תבלינים, סוכר ומים לבשל כ 25 – 30 דקות ולבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
שיילו : "ניקי הכנתי את זה עכשיו.. וזה טעים סוףףף.. מעדן"