יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לשמירת המשקל תוספות

ברוקולי וכרובית בתנור

27 פברואר 2019
(Visited 69,023 times, 30 visits today)
ברוקולי וכרובית בתנור

ברוקולי וכרובית בתנור

אני אוהבת אוהבת ירקות אם יש דבר שאני מקפידה עליו בארוחות שישי זה שיהיו ירקות והרבה, אני ובעלי מסוגלים לרדת על תבנית שלמה.
במינימום שמן מקבלים תוספת מעולה שכיף לאכול, לא מכבידה על הבטן ואפשר לאכול הרבה. אני הולכת כאן עם הטעם הטבעי של הירקות לא צריך תבלינים זה יוצא מושלם, האפייה נותנת טעם נהדר לירקות.
זה ממש כמו נישנוש טעים פריכות נהדרת איזה כיף לאכול ירקות פריכים.
אני מוצאת את עצמי כל רגע טועמת מהתבנית, מזל שיש הרבה.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

650 ג' ברוקולי
כרובית בינונית
3 גזרים
2 זוקיני
10 עגבניות שרי
בצל
שמן
מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח סיר עם מים לבשל את הכרובית 6 – 7 דקות ולהוציא את הכרובית.

2.  לחתוך את החלק התחתון של הברוקולי הגזע, אחרי שחותכים את הגזע יש בערך חצי קילו ברוקולי, את הברוקולי לחתוך לפרחים, את הגזעים של הפרחים להשאיר.

3. זוכרים את הסיר של הכרובית ? תכניסו את הברוקולי תבשלו 5 דקות ולסנן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. את הגזר והזוקיני לחתוך למקלות ולהעביר לתבנית מעל לפזר את פרחי הכרובית, להזליף שמן ולפזר מלח, להכניס לתנור ולאפות כ 30 דקות.

6. להוסיף לתבנית את פרחי הברוקולי, את העגבניות שרי לחצות, את הבצל לפרוס לעיגולים דקים את הכל לפזר בין הירקות להשתדל שתיהיה שכבה אחת, להזליף קצת שמן וקצת מלח להמשיך לאפות עוד כ 25 דקות.

ברוקולי וכרובית בתנורברוקולי וכרובית בתנור

הרשם
עדכן
54 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן