ארטישוק ירושלמי עם זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ארטישוק ירושלמי עם זיתים

ארטישוק ירושלמי עם זיתים,  הוא פה ראיתי אותו !! הוא הגיע וזה חובה אל תוותרו על הירק המופלא הזה
הוא שווה ברמות על הוא משדרג כל תבשיל בצורה שקשה להאמין.  ולמי ששואל כן אני מתכוונת לירק המכוער הזה שממבט ראשון נראה לא משהו אבל בטעימה ראשונה מתאהבים ♥ כמה חבל שהוא לא נמצא כל השנה…

מרכיבים:

בצל גדול
10 ארטישוק ירושלמי (בינוניים) חתוכים לקוביות
בטטה דקה מאורכת
קופסת זיתים חרוזית פרוסים
2 כפות פפריקה
כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הירושלמי כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לחלוט את הזיתים כ 3 פעמים במים רותחים כל פעם 15 דקות ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לחצי ולפרוס לטגן עד שמזהיב. לפרוס את הבטטה לפרוסות ולהוסיף יחד עם הירושלמי לבצל לטגן כדקה ולהוסיף את הזיתים לתבל להוסיף כ 2 – 3 כוסות מים ולבשל כ30 דקות או עד שהכל רך.

3318 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

30
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

היי ניקי,כרגיל מאוהבת במתכונים שלך
והם תמיד יוצאים מוצלחים,תודה רבה לך❤️
השאלה שלי אם אפשר להחליף את הבטטה בתפוח אדמה?,ואם גם לחלוט לפני הבישול?

שמי

אה ניקי ועוד שאלה איך אני עושה שזה יהיה סמיך כמו בתמונה זהיוצא לי פשוט רוטב רגיל ואני רוצה סמיך כמוך מה אפשר לעשות?!

שמי

היי ניקי!!
אם אני רוצה להוסיף פיטריות אז אני צריכה לחלוט אותם או משהו כזה?? אני צריכה את התשובה די מהר

רחל

תודה ניקי!!
המתכונים שלך ממש מעולים ערב נפלא!=]~

רחל

היי ניקי!!!
רציתי לשאול אם אני יכולה להוסיף פיטריות??

אושרת

היי ניקי
מה שלומך?? יש לי שאלה אני יכולה להחליף את הבטטה בתפוח אדמה? ואת הארטישוק הירושלמי בארטישוק רגיל??
אשמח לתשובה
חג שמח
אושרת

אתי

אפשר לקבל מתכון לפוקצ’ה