במיה מוקפצת עם בטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

במיה מוקפצת עם בטטות

מרכיבים:

חצי חבילת במיה (קפואה)
2 בטטות גדולות
2 בצלים
כף גדושה דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הבמיה כ 6 דקות לסנן ולשמור בצד.

2. לחתוך את הבטטות לקוביות קטנות, לפרוס את הבצל לחצי ולפרוס דק.

3. במחבת חמה לטגן את הבטטות כ 5 דקות להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבטטות רכות (לא מתפרקות).

4. להוסיף את הבמיה דבש ולתבל לטגן תוך כדי בחישה עוד כשתי דקות.

7851 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
סמדר

היי ניקי,
כמה זמן לפני ההגשה אפשר להכין ואיפה לשמור?

הודיה

היי אפשר להכניס לתנור אח”כ שיהיה יותר קריספי או שזה לא מתאים?