במיה מוקפצת עם בטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

במיה מוקפצת עם בטטות

מרכיבים:

חצי חבילת במיה (קפואה)
2 בטטות גדולות
2 בצלים
כף גדושה דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הבמיה כ 6 דקות לסנן ולשמור בצד.

2. לחתוך את הבטטות לקוביות קטנות, לפרוס את הבצל לחצי ולפרוס דק.

3. במחבת חמה לטגן את הבטטות כ 5 דקות להוסיף את הבצל ולטגן עד שהבטטות רכות (לא מתפרקות).

4. להוסיף את הבמיה דבש ולתבל לטגן תוך כדי בחישה עוד כשתי דקות.

10276 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

18
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

הצלת אותי, אני בתקופה שלא יכולה לאכול מספר לא מבוטל של חומרי גלם. המתכון הזה פשוט הצלה! הבטטה המוקפצת טעימה כמו צ’יפס מתוק ובכלל לא ידעתי שאני אוהבת במיה… טעים לי.. טעים!

ליאור

ניקייי איך מגישים את זה? כתוספת או כסלט חמים או קריר??

ליאור

בדיוק מכינה כרגע רק עם מה מגישים את הבמיה?? כתוספת או כסלט חמים או קריר?? אף פעם לא הכנתי במיה קניתי לכבוד המתכון שלך:-)

יונתן

צריך לבשל את הבמיה לפני זה במים 10 דקות ואז לסנן. חילוט של 6 דקות זה חלש מדי ומעט מדי אבל אז זה מתכון פצצה. תודה

אילת

הי ניקי,

האם תוכלי להסביר איך מכינים עם במיה טרייה ?
תודה מראש

לילך

מאוד נהנית מהאתר ושאלה:

הבטטות יצאו קשות, לא צריך לבשל אותן?

tali

מה הכוונה ב’לחלוט’? המתכון נראה מעניין מאד.