לביבות תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה

לביבות של קסם, שני מצרכים זה כל הסיפור משני מצרכים יוצאות לביבות מדהימות!  קשה להאמין שמכלום מצרכים וכלום עבודה יוצאות כאלה לביבות.  הן טעימות מאוד מאוד, שוות מאוד מומלצות לאירוח קל או לארוחת ערב קלה, הן פשוט לביבות מושלמות! דרך אגב הן אפויות ובלי ביצים ובלי קמח.

15 לביבות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה
1 תפוח אדמה בינוני
(סך הכל 800 ג’ תפוחי אדמה)
בצל בינוני קצוץ
כפית מלח


הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים לבשל תפוח אדמה אחד עד הוא רך ולמעוך. את שאר תפוחי האדמה לגרד גס  ולהוסיף לתפוח אדמה שמעכנו.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לחתוך את הבצל קטן, במחבת לשים שתי כפות שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב תוך כדי בחישה ולהוסיף לקערה יחד עם התפוחי אדמה, להוסיף מלח וליצור לביבות.

4. לטגן עד שמזהיב משני הצדדים.

5. אפייה : להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה, לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הערות:
אין ביצים ואין קמח

404799 צפיות 106 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סוניה : אין לא להאמין שאוכל משני מוצרים יכול להיות כזה טעים !!! ניגשתי בחשש כי חשבתי שהן יתפרקו וממש ממש לא !!! מעולה ברמות אחרות! (וטוב לבעל הטבעוני!)

אסתי ב : “זאת הפעם הראשונה שאני מכינה לביבות ללא ביצה וקמח. התוצאה – מעולה !!!!
כמובן שהכנתי כמות כפולה , התוצאה – נחטף !!
במיוחד נהנתה נכדתי הטבעונית ואני עוד יותר.
תודה על עוד מתכון קל ומנצח.”

טליה : אמאלה איזה טעים!!!!!!!! אני מכינה היום שוב!

בת – חן פוקס : הכנתי היום לכבוד נר ראשון של חנוכה- פשוט ללקק את האצבעות! כלום עבודה, כלום מצרכים- טעם של עוד. תודה וחג שמח 🙂

מעיין : “חוססססל אתמול
מתכון מעולה
טעים טעים טעים”

שני : “ניקי שמתי את הלביבות האלה בסנדוויץ יחד עם עגבניה ופרוסות חציל אפוי..בעלי לא הפסיק להלל אותך ואותי!”

אסתי : “עשיתי בדיוק לפי ההוראות ויצא מושלם!!!
מתכון מהמם!!!”

אמילי : “פשוט מתכון מעולה !!!
הוספתי פרמזן והלביבות פשוט טעימות ברמה מטורפת ….”


489
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן ש

שלום ניקי, התוודעתי למתכון המהמם הזה לפני כמעט 4 שנים כשביתי הייתה בת שנה וטרפה את הלביבות, וכעת בני הקטן גם טורף אותן. בדיוק סיימנו הדלקת נרות עם ארוחת ערב ובסוף הארוחה אמרתי שכל מה שהיה על השולחן, של ניקי:) כל דרי הבית כמובן מכירים מקטן עד
, גדול, אז תודה רבה על מתכונים נפלאים וטעימים.

מירי❤

היי יקרה
זכרתי את הלביבות מהפעם הקודמת וחזרתי להכין. רק שהפעם הכפלתי כמויות.. יצא מהמם וטעיםם במיוחד:)
תודה רבה וחג אורים שמח
תבורכי:)

טליה גואטה

עירית קצוצה תשתלב טוב? לא משתמשת בעירית בדרך כלל, אבל הגינה מפוצצת..
תודה!

אסתי ב.

שאלה נוספת. הבצל המטוגן לשפוך לעיסה עם השמן או לסנן ?

אסתי ב.

שלום לך ניקי. האם צריך לסחוט את תפוחי האדמה לאחר הגרוד?

1 31 32 33