לביבות תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה

לביבות של קסם, שני מצרכים זה כל הסיפור משני מצרכים יוצאות לביבות מדהימות!  קשה להאמין שמכלום מצרכים וכלום עבודה יוצאות כאלה לביבות.  הן טעימות מאוד מאוד, שוות מאוד מומלצות לאירוח קל או לארוחת ערב קלה, הן פשוט לביבות מושלמות! דרך אגב הן אפויות ובלי ביצים ובלי קמח.

15 לביבות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה
1 תפוח אדמה בינוני
(סך הכל 800 ג’ תפוחי אדמה)
בצל בינוני קצוץ
כפית מלח

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים לבשל תפוח אדמה אחד עד הוא רך ולמעוך. את שאר תפוחי האדמה לגרד גס  ולהוסיף לתפוח אדמה שמעכנו.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. לחתוך את הבצל קטן, במחבת לשים שתי כפות שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב תוך כדי בחישה ולהוסיף לקערה יחד עם התפוחי אדמה, להוסיף מלח וליצור לביבות.

4. לטגן עד שמזהיב משני הצדדים.

5. אפייה : להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה, לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הערות:
אין ביצים ואין קמח

425232 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סוניה : אין לא להאמין שאוכל משני מוצרים יכול להיות כזה טעים !!! ניגשתי בחשש כי חשבתי שהן יתפרקו וממש ממש לא !!! מעולה ברמות אחרות! (וטוב לבעל הטבעוני!)

אסתי ב : “זאת הפעם הראשונה שאני מכינה לביבות ללא ביצה וקמח. התוצאה – מעולה !!!!
כמובן שהכנתי כמות כפולה , התוצאה – נחטף !!
במיוחד נהנתה נכדתי הטבעונית ואני עוד יותר.
תודה על עוד מתכון קל ומנצח.”

טליה : אמאלה איזה טעים!!!!!!!! אני מכינה היום שוב!

בת – חן פוקס : הכנתי היום לכבוד נר ראשון של חנוכה- פשוט ללקק את האצבעות! כלום עבודה, כלום מצרכים- טעם של עוד. תודה וחג שמח 🙂

מעיין : “חוססססל אתמול
מתכון מעולה
טעים טעים טעים”

שני : “ניקי שמתי את הלביבות האלה בסנדוויץ יחד עם עגבניה ופרוסות חציל אפוי..בעלי לא הפסיק להלל אותך ואותי!”

אסתי : “עשיתי בדיוק לפי ההוראות ויצא מושלם!!!
מתכון מהמם!!!”

אמילי : “פשוט מתכון מעולה !!!
הוספתי פרמזן והלביבות פשוט טעימות ברמה מטורפת ….”

510
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

שלום ניקי,
אני ובני רגישים לגלוטן,
האם יש לך מתכונים נטולי גלוטן?

תודה מיכל

rakefet

יופי של מתכון. יש לי בת רגישה לביצים. נשמח לעוד כאלו. תודה מראש וחג אורים שמח.

טלי

ניקי יקירה
אני יודעת שיש גם לביבות בטטה, אולם אפשר אולי חלק או את כל תפו”א להמיר לבטטות? או שבמתכון הזה -לא אפשרי?
תודה ותמשיכי להזין אותנו (תרתי משמע) במתכונים מקוריים וטעימים.

אביה

סליחה מראש אם השאלה קצת “מפגרת”
לגבי סעיף 2 במתכון: ליצור לביבות ולסחוט נוזלים.

איך אני סוחטת את הנוזלים מבלי שצורת הלביבה שיצרתי תיהרס?

תודה.

אבישי

היי ניקי,

באיזה חום צריך לאפות ?

פנינה

ניקי שלום. אני מאד אוהבת להשתמש במתכונייך. את עושה את העבודה ממש קלה וטעימה.
יש לי שאלה: האם לביבות אפויות ניתן להקפיא? אני רוצה להכין כמה סוגים .
תודה

אווה

שלום ניקי ותודה רבה על המתכון, בדיוק אתמול חיפשתי מתכונים ללא קמח (בשביל מישהי רגישה לגלוטן) ועכשיו נפתרה הבעיה!!

המשיכי לבשל מתכונים טעימים ומוצלחים וחג חנוכה שמח!

1 2 3 35