ירקות שורש צלויים בתנור
ירקות שורש צלויים, לפעמים חסר משהו לארוחה איזו שהיא תוספת שתהפוך את הארוחה למושלמת אז אני שוברת את הראש ובסוף בסוף אני עושה ירקות, תמיד טוב שיש מנה כזאת בשולחן כולם אוהבים אפשר לאכול הרבה בלי לחשוש שמא הגזמת וזאת הזדמנות נהדרת לעשות משהו עם הירושלמי.
6 מנות
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לחתיכות בינוניות, להרתיח את הארטישוקים כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.
2. לערבב שמן זית ותבלינים לתבל את הירקות להעביר לתבנית מעל להזליף עוד 2 – 3 כפות שמן זית ובצד להוסיף את המים.
3. חום בינוני 180 מעלות כשעה או עד שהירקות רכים.