תבשיל ירקות ועדשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל ירקות ועדשים

תבשיל ירקות ועדשים

“את מתכוונת להכין את התבשיל הירקות שלך לסוף השבוע ? לאיזה תבשיל אתה מתכוון אני שואלת אותו, אני מתכוון לתבשיל עם נו את יודעת למה אני מתכוון,
רגע  אתה מתכוון לדבר ההוא שאתה לא אוהב אבל בעצם אתה כן אוהב ? כן בדיוק זה מתי את מכינה אותו ?”
גברים לך תבין אותם…

4 – 5 מנות

מרכיבים:

חציל גדול
3 קישואים
בצל בינוני
2 כפות עדשים אדומות
שן שום קצוצה
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את החציל לקוביות לטגן כמה דקות, לחתוך את הקישואים להוסיף לחציל טיגון של שתי דקות ולהוסיף את הבצל והשום לטגן כמה דקות ולכסות במים וקצת יותר.

2. להרתיח להוסיף את העדשים לתבל להנמיך לבינוני ולבשל כ 30 דקות מידי פעם להוסיף מים ולתקן תיבול

להגיש עם חלה טובה.

13550 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תבשיל ירקות ועדשיםתבשיל ירקות ועדשיםתבשיל ירקות ועדשים

גולשים מכינים וממליצים:

מלי : “כרגע ירד מהאש והטעם גן עדן…איזה כייף לגלות כל פעם מחדש מתכון מעולה..”

43
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל מימון

מתאים להוסיף גמבה? ומה מתאים להוסיף ליד זה? תודה!

שיקמה

היי ניקי,,מתי בדיוק מתבלים,,? לא ממש כתוב מתי