יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב סלטים סלטים חמים

סלט חצילים עם קטשופ

29 מאי 2013
(Visited 2,036 times, 1 visits today)
סלט חצילים עם קטשופ

סלט חצילים עם קטשופ

הדברים הפשוטים שבחיים לפעמים לא צריך שום דבר אני ממליצה להוסיף את חלת השבת ואז זאת חגיגה מושלמת.

מרכיבים:

חציל גדול / 2 בינוניים
3 פלפלים אדומים
2 – 3 כפות קטשופ
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
חצי כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

1. לפרוס את החצילים לפרוסות, לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את החצילים ולתבל. לחצות את הפלפלים להוציא את הגרעינים ולהוסיף לתבנית ליד החצילים

2. לאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שהחצילים רכים והפלפלים מקומטים.

3. לשים את הפלפלים בשקית ניילון ולסגור לחצי שעה, לקלף.

4. לחתוך לקוביות קטנות ולערבב את כל המצרכים להשהות כשעה לפני ההגשה.

SN851532SN851535

 

 

הרשם
עדכן
16 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי
פתחתי את האתר כרגיל מידי יום חמישי להתחיל לתכנן תפריט ניקי לשבת..
ואי איזה הפתעה איזה אתר מזמין וכיפי אני מוצאת את עצמי מדפדפת עוד ועוד דפים במקום לקום ולהתחיל לבשל..פשוט ממכר!!
תתחדשי ותודה שעשית לנו עוד יותר חשק לבשל..

שלום ניקי
בבקשה, את הקטשופ לערבב עם כל המיצרכים או להזליף על הסלט המוכן?
תודה רבה ושבת שלום

הי ניקי האלופה
הכנתי את החציל לשמחת תורה יצא מעדן.
את פשוט ממכרת.
ועדדין לא קם מכון לגמילה מהתמכרות למתכונים שלך(וטוב שכך)
שתהיה שבת שלום לך ולכל משפחתך!

טעים ממש! תודה רבה ניקי!

היי ניקי, כדי שיהיה לי מקום להכל בתבנית אחת, אפשר מראש לחתוך את החציל לקוביות?
תודה!

סלט נהדר!!
פשוט פשוט וטעים טעים…

שלום ניקי. אפשר להכין את הסלט יום לפני ההגשה ולשמור במקרר?