סלט חצילים עם קטשופ
הדברים הפשוטים שבחיים לפעמים לא צריך שום דבר אני ממליצה להוסיף את חלת השבת ואז זאת חגיגה מושלמת.
מרכיבים:
חציל גדול / 2 בינוניים
3 פלפלים אדומים
2 – 3 כפות קטשופ
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לפרוס את החצילים לפרוסות, לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את החצילים ולתבל. לחצות את הפלפלים להוציא את הגרעינים ולהוסיף לתבנית ליד החצילים
2. לאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שהחצילים רכים והפלפלים מקומטים.
3. לשים את הפלפלים בשקית ניילון ולסגור לחצי שעה, לקלף.
4. לחתוך לקוביות קטנות ולערבב את כל המצרכים להשהות כשעה לפני ההגשה.