יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב סלטים סלטים חמים

סלט חצילים עם קטשופ

29 מאי 2013
(Visited 2,353 times, 1 visits today)
סלט חצילים עם קטשופ

סלט חצילים עם קטשופ

הדברים הפשוטים שבחיים לפעמים לא צריך שום דבר אני ממליצה להוסיף את חלת השבת ואז זאת חגיגה מושלמת.

מרכיבים:

חציל גדול / 2 בינוניים
3 פלפלים אדומים
2 – 3 כפות קטשופ
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
חצי כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • תפוחי אדמה אפויים בתנור

    אין ארוחה בלי תפוחי אדמה זאת התוספת המושלמת, חיפשתי להכין תוספת מהירה ושיהיה כמה שיותר פשוט לא הייתי בעניין להסתבך כי הרי הפשטות גוברת על הכל במיוחד כשצריך להכין אוכל מהיר.
    הלכתי על תפוחי אדמה ורציתי שהם יכנסו כמה שיותר מהר לתנור הרי השעון דופק והצהריים בדרך.
    פחות 10 דקות התבנית נכנסה לתנור זה פשוט מהיר וטעים ליד הבשר זה מושלם. חתכתי סלט ירקות ואפילו הכנתי סלט חצילים. איזה כיף של ארוחת צהריים בתאבון הייתי כאן.

    4 מנות

  • צ'יפס חצילים טעים אש!

    איזה יאמי! אין כמו חצילים וזה לא משנה אם זה באפייה או בטיגון, אני מסוגלת לאכול רק את הצ'יפס חצילים ואני לא צריכה שום דבר ליד חוץ מטחינה וסלט ירקות אפילו אביב אכל ונהנה מכל ביס.
    אנשים אין לכם מושג כמה שזה טעים זהוב ואיזו פריכות נהדרת בסרטון שומעים את הקראנץ זה לא חוקי אין דברים כאלה.
    שישי צהריים תגישו עם סלטים שונים וזה הכי טעים בעולם כמה חבל שזה רק שני חצילים ולא יותר.
    אני מאוהבת בחצילים ואחרי שתכינו אתם תתאהבו בצ'יפס חצילים מושלם.

    3 – 4 מנות

  • אורז סיני מוקפץ עם ירקות

    איך מתכון נולד ? משאריות אורז לבן שאף לא רצה לאכול ובכל זאת אין מצב שאני אזרוק וככה נולד מתכון משגע של אורז מוקפץ עם ירקות שיצא מושלם, אני כל כך אוהבת שיוצאים לי דברים טובים.
    השתמשתי בדברים הכי בסיסיים שתמיד יש לי בבית הקפצתי ירקות וביצים ולקחתי את האורז הכי קלאסי והכי טעים בסמטי.
    הכנסתי הכל למחבת ובלי להגזים 10 דקות הגשתי לשולחן יאמי יאמי ועוד פעם יאמי יואוו איך נהנתי לאכול את האורז הזה הוא קיבל טעמים נפלאים שעשו טוב בכל ביס.
    כבר התחלתי לתכנן בראש איך אני מכינה בפעם הבאה יותר אורז בשביל להכין את המתכון הזה שוב.
    הכי חשוב אין צורך לגלות שמדובר באורז של אתמול יש דברים שעדיף לא לומר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לפרוס את החצילים לפרוסות, לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש את החצילים ולתבל. לחצות את הפלפלים להוציא את הגרעינים ולהוסיף לתבנית ליד החצילים

2. לאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שהחצילים רכים והפלפלים מקומטים.

3. לשים את הפלפלים בשקית ניילון ולסגור לחצי שעה, לקלף.

4. לחתוך לקוביות קטנות ולערבב את כל המצרכים להשהות כשעה לפני ההגשה.

SN851532SN851535

 

 

הרשם
עדכן
16 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות