כרוב ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרוב ברוטב עגבניות

כרוב ברוטב עגבניות

אחד הדברים הטובים שאפשר לעשות עם כרוב זה לבשל אותו בתוך רוטב, הכרוב אומנם רך אבל עדיין שומר על הפריכות שלו וזה הסוד של המתכון הזה. מרגישים את הפריכות בכל ביס וזה כל כך טעים.
כרוב זה דבר נהדר בתור תוספת מתאים כמעט ליד כל דבר, שניצל, דגים, עוף  הכרוב רק עושה טוב למנה העיקרית.
תוספת מושלמת וקלה מהסוג שלא מפסיקים להכין.

5 – 6 מנות

מרכיבים:

כרוב בינוני
2 בצלים
2 שיני שום
כפית קמח
כפית רסק עגבניות
2 עגבניות
כף רוטב צ’ילי מתוק
1 – 2 כוסות מים
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לקצוץ את הכרוב, אני שמה אותו בתוך מסננת ושוטפת אותו טוב בכיור שלא יהיו הפתעות בהמשך

2. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן, להכניס את הכרוב ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה הכרוב מאבד את הנפח שלו.

3. לחתוך את הבצל קטן ולהוסיף לכרוב לטיגון של שתי דקות, לבחוש מידי פעם.

4. לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לכרוב, להוסיף את שאר המצרכים, לבשל כ 20 דקות אש בינוניות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום יומיים מראש, למי שדואג המתכון לא מתוק.

44290 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרוב ברוטב עגבניותכרוב ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “מדהים וטעים!!!
בדיוק הטעם הנוסטלגי שחיפשתי….
תודה!!!”

93
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

הי ניקי, אין לי דבש. האם אפשר סילאן במקום?

טלי

מפתיע כמה טעים…אי אפשר להפסיק לאכול…ומה שהכי כיף שזה גם בריא וכלום קלוריות

אפרת

יצא ממש טעים ניקי.
תודה

לימור

היי ניקי
אחרי כוס המים הראשונה כמה עוד מים להוסיף?

עידית

האם אפשר לבשל קציצות עם התבשיל?

ענבל

לא, זה לא להאמין. טעים לי בטרוף!
ניקי, אני אצטרך את שמך המלא כדי להגיש את המועמדות שלך לפרס ישראל…

בתיה גליקמן

ניקי תודה על מתכונים נהדרים שאני משתמשת בהם בכל שבת באופן קבוע, כמעט ואינני משתמשת בכל ספרי הבישול שיש לי, כי אצלך יש הכל והמתכונים שלך הם מנצחים. תודה תודה תודה

שבת שלום ומבורך