כרוב ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרוב ברוטב עגבניות

כרוב ברוטב עגבניות

אחד הדברים הטובים שאפשר לעשות עם כרוב זה לבשל אותו בתוך רוטב, הכרוב אומנם רך אבל עדיין שומר על הפריכות שלו וזה הסוד של המתכון הזה. מרגישים את הפריכות בכל ביס וזה כל כך טעים.
כרוב זה דבר נהדר בתור תוספת מתאים כמעט ליד כל דבר, שניצל, דגים, עוף  הכרוב רק עושה טוב למנה העיקרית.
תוספת מושלמת וקלה מהסוג שלא מפסיקים להכין.

5 – 6 מנות

מרכיבים:

כרוב בינוני
2 בצלים
2 שיני שום
כפית קמח
כפית רסק עגבניות
2 עגבניות
כף רוטב צ’ילי מתוק
1 – 2 כוסות מים
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לקצוץ את הכרוב, אני שמה אותו בתוך מסננת ושוטפת אותו טוב בכיור שלא יהיו הפתעות בהמשך

2. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן, להכניס את הכרוב ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה הכרוב מאבד את הנפח שלו.

3. לחתוך את הבצל קטן ולהוסיף לכרוב לטיגון של שתי דקות, לבחוש מידי פעם.

4. לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לכרוב, להוסיף את שאר המצרכים, לבשל כ 20 דקות אש בינוניות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום יומיים מראש, למי שדואג המתכון לא מתוק.

31062 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרוב ברוטב עגבניותכרוב ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “מדהים וטעים!!!
בדיוק הטעם הנוסטלגי שחיפשתי….
תודה!!!”

93
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

היי ניקי,
האם אפשר במקום עגבניה חלוטה פשוט לגרד עגבניה?

שירה

מדהים וטעים!!!
בדיוק הטעם הנוסטלגי שחיפשתי….
תודה!!!

גל

היי ניקי,
אפשר לדעת בבקשה מה זה אומר עגבניה חלוטה? איך חולטים עגבניה?
תודה רבה.

שירה

תודה ניקי!
יש לי בבית כרוב שנקנה קצוץ, כשאת רושמת כרוב בינוני כמה גרם בערך?
אני רוצה להכין חצי קילו? – להשאיר את אותן כמויות של שאר המצרכים?

יפה

ניקי היי הרגע עשיתי את התבשיל יוצא מתוק עם טעם של מרירות בסוף מה לא בסדר? ואיך אני מתקנת?
תודה

לימור

היי ניקי, אפשר בלי בצל ? או אולי רק חצי בצל ? אנחנו לא אוהבים , לגבי רסק, אפשר כמות מדויקת ? תודה

איה

שלום ניקי,

סבתא שלי היתה מכינה תבשיל של כרוב לבן ותפוח עץ ברוטב אדום, המתכון שלך נראה דומה למה שהיא היתה מכינה רק שבשלה גם היה תפוח עץ.

אני מעוניינת להכין את התבשיל שלה, איך את מציעה לי להוסיף תפוח עץ למתכון?

תודה