אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות

אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות

זאת מנה לשעת לחץ לא הכנתי כלום נגמר הזמן אני עסוקה אין לי כח (יש לי הרבה תירוצים בקנה) אטריות תמיד יש לי במזווה לשעת הצורך ירקות בוודאי שיש אז מה נשאר ? ללכת להכין כמובן. זאת מנה יפה צבעונית משביעה וטעימה.

מרכיבים:

300 ג’ אטריות רחבות
2 גזרים
2 קישואים
100 ג’ דלעת
בצל
חצי כוס אפונה
כוס שעועית ירוקה
כף גדושה רוטב צ’ילי מתוק
כף רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין את האטריות לפני ההוראות לסנן ולהוסיף כף שמן זית.

2. לחתוך את הירקות למקלות לחלוט את השעועית והאפונה את הבצל לחצות ולפרוס ואת  הדלעת לקוביות קטנות.

3. לטגן גזר כמה דקות להוסיף קישואים, דלעת, בצל ולטגן עוד כמה דקות להוסיף אפונה ושעועית ולטגן עד שכל הירקות מתרככים להוסיף את האטריות צ’ילי ולתבל.

4. להקפיץ כשתי  דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

4365 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN855598

SN855603

28
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

הי ניקי
יש לי ירקות קפואים ואין לי רוטב סויה או צילי. האם ניתן להכין רוטב אחר או להשתמש בתבלין כגון כורכום במקום?
תודה ולילה טוב

יפית

היי ניקי ערב טוב
כמה זמן צריך לחלוט את השעועית ואפונה?

רויטל

ניקי מה שלומך אני שמחה על המתכונים שלך אני נהנית רק מלקרוא אותם תענוג

איילת-חן

שלום ניקי,
סליחה על ההטרחה. בעלי ביקש אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות. אבל יש לי רק גזר, בצל, ודלעת – לא בטטה או שאר הירקות שרשומים כאן – האם ניתן להכין עם הירקות שיש לי את המתכון הזה או את האטריות עם ירקות כתומים?

תודה רבה רבה ויום נעים:)

חגית

שלום,

האם אפשר לוותר על רוטב סויה? האם יש לו תחליף?

תודה