אטריות רחבות מוקפצות עם ירקות
זאת מנה לשעת לחץ לא הכנתי כלום נגמר הזמן אני עסוקה אין לי כח (יש לי הרבה תירוצים בקנה) אטריות תמיד יש לי במזווה לשעת הצורך ירקות בוודאי שיש אז מה נשאר ? ללכת להכין כמובן. זאת מנה יפה צבעונית משביעה וטעימה.
מרכיבים:
300 ג' אטריות רחבות
2 גזרים
2 קישואים
100 ג' דלעת
בצל
חצי כוס אפונה
כוס שעועית ירוקה
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
כף רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להכין את האטריות לפני ההוראות לסנן ולהוסיף כף שמן זית.
2. לחתוך את הירקות למקלות לחלוט את השעועית והאפונה את הבצל לחצות ולפרוס ואת הדלעת לקוביות קטנות.
3. לטגן גזר כמה דקות להוסיף קישואים, דלעת, בצל ולטגן עוד כמה דקות להוסיף אפונה ושעועית ולטגן עד שכל הירקות מתרככים להוסיף את האטריות צ'ילי ולתבל.
4. להקפיץ כשתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.