כרובית אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית אפויה

כרובית אפויה

מתכון מעולה ואפילו דיאטטי, לא ניסיתם עדיין אז הפסדתם הוא יוצא מופלא, שני מצרכים זה כל הסיפור ואיזה טעם נהדר. תכפילו מראש אי אפשר להפסיק לאכול, מתכון מהסוג שלא מפסיקים להכין שוב ושוב…

מרכיבים:

כרובית גדולה
3 כפות שמן
מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים, פרחים גדולים לחצות באמצע.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

3. להרתיח סיר עם מים להכניס את פרחי הכרובית לבשל 5 – 6 דקות במים רותחים ולסנן.

4. לסדר את פרחי הכרובית בתבנית עם נייר אפייה, להזליף את השמן ולפזר מלח.

5. לאפות כ 40 דקות או עד שהכרובית זהובה.

הוגש עם ספגטי עם שאריות עוף, מרק עגבניות, מטבוחה ותפוחי אדמה קטנים אפויים

כדאי לדעת ש…
הכרובית מעולה זה אחד המתכונים הכי טעימים שיש לכרובית, מתאים למי שמחפש מתכונים לשמירה על המשקל. ניתן להכין יומיים מראש, אפשר לאכול בטמ”פ החדר. אפשר להחליף את הכרובית בברוקולי.
חשוב לא לבשל יותר מידי את הכרובית עם המים, הכרובית לא צריכה להיות רכה מאוד והיא צריכה לשמור על פריכות. מי שפיספס בבישול והכרובית רכה מידי שיכין לביבות כרובית.

40031 צפיות 46 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “ניקי זה מתכון מאוד בעייתי
לא יישאר לי מה לשים על הפלטה לשבת. בעלי מחסל את הכל”

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
דינה לוי

שלום לך ניקי יקרה
אני עושה את אותו מתכון אבל מוסיפה לתערובת
שיני שום, המלח אני משתמשת במלח גס, להגשה אני מזלפת טחינה גולמית זה יוצא ממש מעדן, להגיש את זה חם הכי טעים.

בתיה בר-גיל

שלום ניקי !
אפשר בהחלט לוותר על שלב החליטה במים רותחים. פשוט לרחוץ את הכרובית, לחלק לפרחים ולהמשיך כמו המתכון שלך . יוצא אותו דבר רק יותר מהר.

fuchst

מעולה אני מכינה זאת תמיד

עינת

שלום ניקי,

האם להבריש בשמן זית?
האם ניתן להכין מראש ולחמם? אם כן, איך (במיקרוגל, בתנור)?

תודה מראש,
עינת

חיה

ניקי זה מתכון מאוד בעייתי
לא יישאר לי מה לשיםנעל הפלטה לשבת. בעלי מחסל את הכל

שרית

ניקי’לה יקרה,
מה הכוונה ב”לחלוט”? פשוט לשים בסיר של מים רותחים?
תודה 🙂

אורית

הי ניקי
קודם כל תודה רבה על המתכונים הנפלאים שתמיד מדהימים בשילוב של קלות הכנה עם תוצאות נהדרות!
רציתי לשאול מה את מתכוונת להבריש…
תודה, אורית.