


בצל עם פטריות
אני חובבת גדולה של תוספות מהירות מה שיותר מהר יותר טוב, והכי טוב זה להתחיל עם פטריות שזמן ההכנה שלהן מתאים לי הוספתי בצל תוך כמה דקות התוספת עמדה על השולחן, אם רוצים להוסיף עוד משהו פירה יהיה מעולה להגיש את הפטריות מעל וזה טעים..
מרכיבים:
2 חבילות שמפיניון
2 בצלים חצויים ופרוסים
כף סילאן
כף פפריקה
2 כפות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הפטריות לרבעים את הקטנות לחצי.
2. במחבת חמה לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות להוסיף סילאן מים ולתבל, לטגן כשתי דקות נוספות ולהוריד מהאש.
28984 צפיות 8 צפיות היום
היי ניקי,
האם במקום סילן ניתן להשתמש בדבש או שזה ישנה לחלוטין את הטעם?
תודה!
טעים מאד מאד מכינה כסלט לשבת.. כל שבוע מתחסל מחדש
הי ניקי, מה שלומך?
האם זה יכול להתאים כרוטב לפסטה? (אני מחפשת גיוון מרוטב עגבניות)
מעדן כזה מזמן לא הכנתי. הטעם ממכר. תודה לך ניקי
היי ניקי!!
1. זה בסדר להכין את המתכון הזה 3 ימים לפני ההגשה כי אני לא מבשלת בחג…
אם כן, האם להקפיא או לשים במקרר?
2. לכמה אנשים הכמות הזו מספיקה כתוספת (יש סה”כ 3 תוספות) אחרי סלטים ומנת דג…
התכוונתי הסילאן בולט סליחה
היי ניקי!!
הסילון בולט בתבשיל?והאם הוא עושה אותו מתוק??
דרך אגב תודה על מתכונים ממש טובים הרבה שבחים שאני מקבלת מגיעים לך
וואו איזה עוגה רכה וואו איזה פסטה טובה הכל בזכותך!
לדעתי כדאי לך לפתוח קרוב בישול..
תודה רבה לך!!