


בורגול עם שום ובצל
כמו שמחזיקים אורז במזווה תמיד תחזיקו בורגול כולה 15 דקות על האש וזה מוכן, לא הכנתם כלום צריכים תוספת ? תעשו בורגול. זה גם מתאים לארוחת מפסקת מי שרוצה משהו קצת שונה מהאורז והפעם עם תוספת קלה שמשדרגת את כל העניין.
3 מנות
זמן הכנה:
כ – 35 דקות
מרכיבים:
כוס בורגול גס
2 כוסות מים
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית טימין
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
הכנות:
1. במחבת חמה עם שמן לטגן את הבורגול להוסיף מים ולתבל. להרתיח להנמיך את האש לנמוכה לכסות ולבשל כ – 15 דקות להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה 15 דקות נוספות ולערבב.
2. במחבת נפרדת לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטגן כשתי דקות לתבל עירבוב קל ולהוריד מהאש.
3. לשים את הבורגול בצלחת הגשה לפזר פטרוזיליה ומעל לשים את הבצל והשום.
גולשים מכינים וממליצים:
טלוש : “וואו, ניקי.. פעם ראשונה בחיי שאני מכינה בורגול.. הכנתי לפי המתכון ויצא כ”כ טעים!!! תודההה”
יצא מעולה!
תיבלנתי במלח, פלפל וכמון…
כנל שמתי בבצל..
בורגול צריך להשרות?
יצא מעולה!! הבן שלי עף על זה . תודה!!
היי אפשר לעשות עם בורגול דק או שאין אפשרות כזאת
היי לאיזה כוס את מתכוונת במתכון ?
עקב
ניקיב היי
האם זה מנת סלט? קר/חם? או שמא זו תוספת חמה?
היי ניקי, גיליתי שנגמר הבורגול… זה יכול ללכת אולי עם גריסי פנינה?