יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים תוספות

בורגול עם שום ובצל

11 ספטמבר 2013
(Visited 146,700 times, 18 visits today)
בורגול עם שום ובצל

בורגול עם שום ובצל

אחד המוצרים שהכי שווה להחזיק בבית בדיוק כמו שאתם מחזיקים אורז בורגול נחשב ליותר בריא ועם ערכים טובים ומה שהכי כיף בבורגול בסך הכל 15 דקות הכנה זה הכל זה קלאסי לצהריים לילדים.
הוא יוצא אוורירי אחד אחד (יותר טוב מפתיתים) בתוספת בצל ושום זאת התוספת המושלמת ואם לא מגזימים זה אפילו מתאים למי ששומר על המשקל, משביע טעים וקל הכנה, תוספת מעולה ליד כל מנה בשרית או עם ירקות הכל הולך.

3 מנות

מרכיבים:

כוס בורגול גס
2 כוסות מים
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
שליש כפית פלפל שחור
כפית מלח

הכנות:

1. במחבת חמה עם שמן לטגן את הבורגול להוסיף מים ולתבל. להרתיח להנמיך את האש לנמוכה לכסות ולבשל כ – 15 דקות להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה 15 דקות נוספות ולערבב.

2. במחבת נפרדת לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום לטגן כשתי דקות לתבל ערבוב קל ולהוריד מהאש.

3. לשים את הבורגול בצלחת הגשה לפזר פטרוזיליה ומעל לשים את הבצל והשום וקצת מלח.

בורגול עם שום ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

טלוש : "וואו, ניקי.. פעם ראשונה בחיי שאני מכינה בורגול.. הכנתי לפי המתכון ויצא כ"כ טעים!!! תודההה"

הרשם
עדכן
103 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן