תפוחי אדמה עם לבבות ארטישוק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

תפוחי אדמה עם לבבות ארטישוק

תוספת קלאסית של תפוחי אדמה עם ארטישוק, אני יודעת שבדרך כלל משתמשים בארטישוק למילוי אבל כאן העדפתי לצרף אותו לתפוחי אדמה ואת הכל לבשל ברוטב טוב וטעים וכל התוספת הולכת נפלא ליד הבשר.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

חבילת לבבות ארטישוק (סנפרוסט)
בצל בינוני חתוך לקוביות
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים קטן
2 כוסות מים
כף גדושה פפריקה
מעט גריל עוף
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף תפוחי אדמה לטגן כשתי דקות להוסיף מים סילאן תבלינים להרתיח ולהנמיך את האש.

2. לבשל כ 10 דקות לחתוך את הלבבות ל4 חלקים ולהוסיף לתבשיל לבשל כ 40 דקות ולבדוק טעמים. להוסיף קצת מים במידה וחסר.

שאלות ותשובות :

איפה קונים ארטישוק ? במקרר הקפואים בסופר
אפשר להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ? לא
מה מחליף את הסילאן ? דבש
איך ממלאים את הארטישוק ? בדיוק כאן
צריך לחלוט את התפוחי אדמה ?
לא
צריך להפשיר את הלבבות ? לא, להשתמש בסכין חדה
אין לי גריל עוף – תכיני בלי

5512 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

IMG_3136

IMG_3127

 


תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

ניקי את אלופה!
האם לכסות את הסיר לאחר הרתיחה ?
תודה 🙂

שיר

ניקי הנפלאה שלום! האם אפשר להוסיף פטריות?

אורנה

האם התבשיל יוצא מתוק בגלל הסילאן?

ליאת

כן. נראה כמו איצטרובל.. יש לך מתכון מתאים עם תפו”א? כי עשיתי עוף בתנור אז אני לא צריכה מנה בשרית אלא כתוספת. רעיונות פליז?