דלעת אפויה בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דלעת אפויה בקוקי

רציתי תוספת לצד מנת הבשר היתה לי דלעת במקרר, ראיתי שהיו לי שקיות קוקי במגירה אז למה לא לאחד בין השניים ? יצא טעים!

מרכיבים:

700 ג’ דלעת חתוכה לקוביות
2 בצלים חתוכים גס
רבע כוס שמן זית
מעט עלי טימין
כפית גדושה פפריקה
כף דבש
1/3 כפית קינמון
כף א. מרק
פלפל לבן
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה ולשמור בצד. לערבב שמן דבש, טימין ותבלינים לתבל את הדלעת והבצל ולהכניס לשקית קוקי.

2. לחורר את השקית, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהדלעת רכה.

5374 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


33
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי יקרה
יש עוד ירקות שאפשר להוסיף?