דלעת אפויה בקוקי
רציתי תוספת לצד מנת הבשר היתה לי דלעת במקרר, ראיתי שהיו לי שקיות קוקי במגירה אז למה לא לאחד בין השניים ? יצא טעים!
מרכיבים:
700 ג' דלעת חתוכה לקוביות
2 בצלים חתוכים גס
רבע כוס שמן זית
מעט עלי טימין
כפית גדושה פפריקה
כף דבש
1/3 כפית קינמון
כף א. מרק
פלפל לבן
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה ולשמור בצד. לערבב שמן דבש, טימין ותבלינים לתבל את הדלעת והבצל ולהכניס לשקית קוקי.
2. לחורר את השקית, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהדלעת רכה.