דלעת אפויה בקוקי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דלעת אפויה בקוקי

רציתי תוספת לצד מנת הבשר היתה לי דלעת במקרר, ראיתי שהיו לי שקיות קוקי במגירה אז למה לא לאחד בין השניים ? יצא טעים!

מרכיבים:

700 ג’ דלעת חתוכה לקוביות
2 בצלים חתוכים גס
רבע כוס שמן זית
מעט עלי טימין
כפית גדושה פפריקה
כף דבש
1/3 כפית קינמון
כף א. מרק
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה ולשמור בצד. לערבב שמן דבש, טימין ותבלינים לתבל את הדלעת והבצל ולהכניס לשקית קוקי.

2. לחורר את השקית, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהדלעת רכה.

11526 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילנית

הי ניקי,
אתר מדהים, משתמשת בו המון, גם אני נהנית ובעיקר הילדים.
מה קורה אם אין לי טימין?

דידי

איזה עוד ירקות אפשר להוסיף לשקית קוקי יחד עם הדלעת?

ענבר

הי ניקי, דלורית גם הולכת במתכון הזה?
תודה

אורית

היי ניקי
חיפשתי אצלך מתכון עם דלעת ערמונים.לא מצאתי אולי יש ולא ראיתי או אם יש לך רעיון כלשהו?
תודה

אסתר דוד

לניקי היקרה שלום וברכה.כל יום אני נכנסת לאתר שלך.דבר גדול.אין כמותו.פתח אתר חדש ויש לי בעיה תמיד אני מדפיסה עוגות ומתכונים והיה מאד פשוט יוצא דף אחד בלי תמונה של המכונן רק איך מכינים . וכעת בהדפסה יוצאים שניים עד שלושה דפים. מאד מיותר. אולי תוכלי לשנות ולחזור כרגיל.תודה מחכה לתשובה

הדר

היי ניקי,
תודה על המתכונים המצוינים וקלים להכנה שאת מפרסמת. פשוט תענוג! חברה הכירה לי את האתר והתמכרתי. פתאום קל וכייף לגוון 🙂
רציתי לשאול מה לדעתך יכול להחליף פפריקה? אני פשוט לא מתחברת לתבלין (מתחברת לטעם ולכן שמה אותו מדי פעם וממש מעט) והייתי שמחה להחליפו. יש לך רעיון?

תודה

רונית קזז

היי, המתכונים שלך פשוט מצוינים, בעיקר ל”פחדנית מטבח שכמותי”.

רק בקשה קטנה : אבקת מרק לא אהודה אצלנו (גם בשל הטעם ה.. וגם בשל המרכיבים).

אשמח אם תוכלי לציין במתכונים מתי היא “חובה” ומתי ניתן לוותר עליה.

תודה וסופ שבוע נעים,
רונית