כרובית אפויה עם עגבניות
זאת בסך הכל כרובית וזה ירק מופלא כל כך פשוט להכין אותו ואיזה טעים הוא, עכשיו תדמיינו אותו עם טחינה טובה ברור שהכוונה ל טחינה ביתית, מוגשת עם עגבניות קלויות, מלח פלפל וזה כל הסיפור הטעים, לא צריך הרבה בשביל להנות בחיים…
מרכיבים:
כרובית חתוכה לפרחים
כ 20 עגבניות שרי חצויות
טחינה ביתית
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחלוט את פרחי הכרובית כשתי דקות במים רותחים ולסנן.
2. לסדר את הפרחים והעגבניות בתבנית לפלפל ולהמליח להזליף שמן זית לאפות ב 180 מעלות עד שהכרובית רכה.
3. לפני ההגשה להזליף טחינה.
שאלות ותשובות:
אפשר להכין יותר פשוט ? בטח לוותר על הטחינה והעגבניות ולאפות את הכרובית עד שהיא רכה, מעולה!
אין לי עגבניות שרי – תכיני בלי
טחינה גולמית ? לא טחינה שמכינים בבית
אפשר להכין מראש ? כן ואת הטחינה לפני ההגשה
איך מחממים ? על 180 מעלות כ 15 דקות
אפשר לאכול קר ? עניין של טעם לדעתי כן או בטמפרטורת החדר
מה מגישים ליד ? פרגיות במחבת או עוף עם עדשים