כרובית בתנור מהממת!
אני היום בעניין של שמירה על המשקל קבלו כרובית מטריפה ברמות פריכה וטעימה, דרך ההכנה כל כך פשוטה ותצא לכם כרובית מהחלומות יותר טובה מאייל שני, מינימום מצרכים מתכון חלום והכי קל בעולם.
אי אפשר להפסיק לאכול פרחי כרובית זהובים יפהפיים ישר עושים חשק לתת ביס פריך שמתפרק בפה, הוספתי עגבניות שיתנו חמיצות ועסיסיות קצת טחינה מעל וזה הכי טעים בעולם ואם אתם לא מאמינים תנסו.
מרכיבים:
כרובית חתוכה גדולה לפרחים גדולים / בינוניים
כ 20 עגבניות שרי חצויות
טחינה של מסעדות
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר גדול עם מים מומלחים לחלוט את הכרובית 2 – 3 דקות ולסנן.
2. לחמם תנור ל 190 מעלות, להכין תבנית עם נייר אפייה ולסדר את פרחי הכרובית, להזליף שמן להמליח ולפלפל לאפות כ 40 דקות עד שהפרחים מזהיבים.
3. להעביר לצלחת הגשה יחד עם העגבניות להזליף טחינה ופטרוזיליה קצוצה.